TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peg Parnevik om orsaken till uppbrottet med Filip Lamprecht

13 sep, 2021 
Johanna Alm
Peg Parnevik
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har vid olika tillfällen gått ut och pratat om deras känslor kring uppbrottet.
I senaste avsnittet av Peg och Pennys podcast Pillowtalk berättar Peg nu om anledningen till varför det tog slut mellan henne och ex-pojkvännen.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Peg Parnevik, 26, och Filip Lamprecht, 24, valde att gå skilda vägar tidigare i år. Efter en stormig vår under Filips medverkan i Let's dance började rykten om ett möjligt uppbrott florera och efter en hel del spekulationer bekräftade ex-paret tillslut deras uppbrott.

Filip Lamprechts första ord efter uppbrottet

Sedan dess har både Filip och Peg pratat om uppbrottet. I Nyhetsmorgon tidigare i somras berättade Filip om hans känslor kring den hatstorm som riktades mot ex-flickvännen under tidensom han var med och dansade i Let's dance.

Han förklarade att han inte påverkades så mycket om det som skrevs om honom i medierna men att det tog hårt på Peg, vilket han tyckte var svårt att hantera:

– Jag har ganska lätt att ta distans från det som skrivs eller det som folk kommenterar, antingen så känner de inte mig eller så tycker de inte om mig och då får de tycka det. Men det är olika för alla, vissa påverkas mer och vissa mindre. Det blir svårt att hantera men man får bara vara där för den personen, sade Filip då.

Annons

Peg Parnevik om varför det tog slut mellan henne och Filip

Tidigare i september släppte Peg en ny låt med titeln Somewhere Without Me som just handlar om Filip Lamprecht.

I Peg och Pennys podcast Pillowtalk pratar Peg om den nya låten och berättar att Filip vet om att den handlar om honom och att han till och med har sagt att han tycker det är bland det bästa Peg har gjort. Men han vill däremot att Peg ska karagöra att det inte tog slut för att han var otrogen.

– Sen är det en liten detalj, jag visste inte om vi borde säga det här för jag tycker det är undermedvetet och jag tycker det är töntigt att svara på rykten. Det är inte vårat ansvar att gå ut med det, tycker jag, säger Peg i podden och fortsätter:

– Men okej jag kan säga exakt. Filip vill att vi ska nämna att han inte var otrogen, han var inte otrogen med Linn eller något sådant. Och det var inte därför han gjorde slut med mig. Vi gjorde inte slut, låt oss vara ärliga, det var inte mitt beslut.

Hänt har sökt Filip Lamprecht för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Peg Parnevik/Instagram

Annons