Peg Parneviks svar efter frågorna om Filip Lamprecht och otrohet

PEG PARNEVIK OCH FILIP LAMPRECHT

Peg Parnevik och Filip Lamprechts uppbrott blev en rejält dramatisk och omskriven historia.
Många har undrat vad det egentligen var som hände mellan dem och varför relationen tog slut.
I det senaste avsnittet av Pillowtalk väljer Peg att bryta tystnaden om otrohetsryktet.

Peg Parnevik, 26, och Filip Lamprecht, 24, gick ut i somras och bekräftade att relationen tagit slut efter flera år tillsammans. Det spekulerades hela våren i samband med att Filip var med i Let's dance ifall de två skulle ha gått skilda vägar och så var alltså fallet.

Nu i september har Peg Parnevik släppt en låt med titeln Somewhere Without Me som just handlar om Filip Lamprecht. Och nu har Filip bett sin dåvarande flickvän att gå ut i sin podcast och förklara att han inte har varit otrogen mot henne.

OJ Carolina bryter tystnaden – efter kritiken mot vågade bilden

Peg Parnevik bryter tystnaden om otrohetsryktet: ”Han gjorde slut”

I podcasten pratar Peg Parnevik om den nya låten och berättar att Filip är medveten om att den handlar om honom. Filip har medgett att han tycker att den är bland det bästa Peg har gjort. Trots det vill han att Peg klargör att han inte bedragit henne.

– Sen är det en liten detalj, jag visste inte om vi borde säga det här för jag tycker det är undermedvetet och jag tycker det är töntigt att svara på rykten. Det är inte vårat ansvar att gå ut med det, tycker jag, säger Peg Parnevik och fortsätter:

– Men okej jag kan säga exakt. Filip vill att vi ska nämna att han inte var otrogen, han var inte otrogen med Linn eller något sådant. Och det var inte därför han gjorde slut med mig. Vi gjorde inte slut, låt oss vara ärliga, det var inte mitt beslut.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Peg Parnevik om ryktena med Linn Hegdal: ”Det förstörde inte”

Peg Parnevik poängterar även att ifall han skulle ha varit otrogen så skulle det inte ha förstört hans rykte.

– Folk kommer alltid tycka vad de vill och spekulera, så låt dem göra det, vem bryr sig. Men jag fattar, han har sagt att folk har frågat honom och att andra skämtar om det, säger Peg och tillägger:

– Jag sa att vi skulle säga det, och nu har jag sagt det. Men jag sa också till Filip att jag fattar att du får negativa kommentarer och att folk har trott att du är otrogen. Men det förstörde inte hans rykte riktigt dock, folk har hatat mig i allt det här. Under hela den här våren när Let's dance var på tv, det var inte han som fick skit, det var jag som fick skit.

Hänt har sökt Filip Lamprecht för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks avslöjande om exet Filip Lamprechts kärleksliv

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, TV4

SENASTE NYTT!