Peg Parneviks nya kärlek Jesper Nicklasson – här är allt vi vet om honom

Jesper Nicklasson, Peg Parnevik

Efter uppbrottet från Filip Lamprecht har Peg Parnevik synts ihop med en ny kille. Nu står det klart att han heter Jesper Niklasson och är musikproducent. Men vad mer vet vi om honom? Hänt svarar!

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, har gått skilda vägar efter drygt fem år tillsammans. Det var efter den turbulenta våren som paret ska ha ha gjort slut. Däremot gick de inte ut med nyheten förrän långt senare.

Faktum är att när Peg och Filip kunde bekräfta uppbrottet hade det redan varit slut mellan dem i flera veckor. Sedan dess har de båda gått vidare på olika håll. Filip har umgåtts en hel del med hans vänner från Let's dance och Peg har umgåtts mycket med en ny kille.

Den här killen som Peg har börjat umgås med är ingen mindre än Jesper Nicklasson, 24. Till en början visste man inte riktigt om han bara var en vän eller en potentiell romans. Men efter en kyssbild med Peg så började det spekuleras och nu har Peg bekräftat att de två dejtar.

Vem är Jesper Nicklasson?

Men vem är Jesper Nicklasson då? Enligt folkbokföringen så bor han i Uppsala, där han även växte upp och han har studerat på universitetet. Efter det blev det dock en sväng till Stockholm där han studerade till musikproducent på Kulturama.

Jesper föddes den 30 maj 1997, så han är med andra ord nästan två år yngre än Peg.

När Jesper var yngre så spelade han fotboll och intresset för sport och idrott var även något som följde med honom till gymnasiet. Där gick han nämligen på ett idrottsgymnasium.

Det jobbar Jesper Nicklasson med

Men nu är det alltså musiken som fångat Jespers intresse. Efter att ha pluggat till musikproducent på Kulturama så är det nu musiken som är hans främsta sysselsättning.

I mars tidigare i år startade han sitt eget företag som håller på med produktion av musik. Eftersom företaget startades i år finns det än så länge inga vinst-siffror att visa.

På Instagram har Jesper runt 250 följare och där heter han: stbeppen.

Förutom Peg så följer han även hennes systrar Penny och Philippa och även mamma Mia har fått sig en följare i form av Jesper.

Det vet vi om romansen med Peg Parnevik

Faktum är att Jesper redan har fått träffa stor del av Pegs familj. Det var när de var ute på familjens landställe som Jesper plötsligt dök upp på Pennys Instagram. Det började med att Jesper fick träffa Pennys son Atticus.

Peg Parnevik
Foto: Instagram

Och bara några dagar senare kunde man se att umgänget på landstället fortsatte. På Pennys Instagram-story kunde man nämligen se hur de alla tillbringade tid tillsammans, och av Pegs uppdateringar att döma verkar hon och Jesper umgås väldigt ofta.

Penny Parnevik
Foto: Instagram
Penny Parnevik
Foto: Instagram
Peg Parnevik
Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: WOW! Renée Nybergs hemliga lyxsemester med David och sonen Leo

LÄS OCKSÅ: STARKT! Fredrik Eklunds nya bilder med barnen väcker känslor

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

SENASTE NYTT!