Renée Nybergs hemliga lyxsemester med David Hellenius och sonen Leo

David Hellenius, Renée Nyberg

Renée Nyberg och David Hellenius är ett av Sveriges mest kända kärlekspar och tillsammans har de sonen Leo. Nu visar Renée upp bilder från deras lyxiga semester från hjärtat av Italien.
Slå på ljud

De populära programledarna Renée Nyberg, 55, och David Hellenius, 47, har varit gifta i över tolv år. Tittarna kan ofta se dem i rutan i diverse tv-program och faktum är att båda två är väldigt omtyckta. På Kristallen-galan 2020 vann de nämligen pris för årets kvinnliga respektive årets manliga programledare.

På prisutdelningen kunde man se att lyckan var total mellan kärleksparet när båda stod där med en varsin Kristallen-pokal i händerna.

Renée Nyberg, David Hellenius

Kristallen 2020

Stina Stjernkvist/TT

Sedan dess har karriären gått som på räls för paret. Efter att David lämnade över stafettpinnen i Let's dance tillägnades han det ärofyllda uppdraget att leda TV4:s nya musik-program Masked singer. Och nu med facit i hand vet vi att även det blev succé och programmet fick fina tittarsiffror.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

David Hellenius gömde sig i källaren i ett år

Renée och David träffades för många år sedan och trots att de klickade direkt så var Renée inte övertygad om deras kärlek.

– David och jag träffades genom jobbet och fick fin kontakt direkt. Men jag var ju åtta år äldre och hade två barn. Tanken slog mig aldrig att vi skulle kunna bli ett par. Men det är ju inte så lätt att hitta den där själsfränden som det faktiskt inte går att vara utan. Så till slut fanns bara den möjligheten, att dela livet med honom, har Renée tidigare sagt till tidningen Allers.

OOOPS..! Mamman ville ha ett barn till – RÅKADE få fyra

Däremot så dröjde det ett bra tag innan David presenterades för Renées barn. Innan Renée träffade David var hon nämligen gift med Jan Zachrisson och tillsammans fick de barnen Emma Zachrisson, 25, och Tom Zachrisson, 20.

Så när David kom in i Renées liv var det inte helt lätt. Faktum är att han behövde gömma sig i källaren och först när barnen gått och lagt sig fick han träda fram.

– Eftersom jag inte vågade tro att relationen skulle kunna bli långvarig så fick han under det första året bo i källaren och inte träffa barnen. Jag gick ner med frukost till honom på morgnarna när barnen gått till skolan, förklarade Renée.

Renées hemliga lyxsemester med David och sonen Leo

Efter ett helt år i källaren så kände Renée till slut att hon kunde visa upp David för barnen och resten är historia! Kort därefter fick de nämligen sonen Leo, 15, och 2009 gifte sig paret på ett väldigt romantiskt sätt på en strand i Thailand.

Och nu har familjen lämnat Sverige igen. Nu befinner sig Renée, David och Leo på en semester i Italiens paradis, närmare bestämt på Sicilien. Renée brukar inte dela med sig allt för mycket om privatlivet, men nu visar hon glatt upp bilder från den hemliga semestern.

Till bilderna skriver hon:

”Leker att jag bor där bakom den gröna dörren på Sicilien. 5 plus på allt från mat till fotboll och resesällskapet var också helt okej!”

LÄS OCKSÅ: RESA Charlotte Perrellis lyxsemester med familjen – bilderna visar

LÄS OCKSÅ: VISAR UPP Patrick Ekwalls stora lycka med 7-åriga dottern Tindra

FOTO: Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!