ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ullared-Morgan om framtiden i tv: ”Jag har gjort mitt”

12 apr, 2022 
Ola Brising
Ullared-Morgan Karlsson
Det är inte klart om det blir något mer ”Ullared” på Kanal 5.
För tittarfavoriten Morgan Karlsson, som valt singellivet trots all uppmärksamhet från kvinnor, gör det varken till eller från.
– Jag har gjort mitt, säger han till Hänt.
Annons
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationenBrand logo
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationen

I slutet av januari meddelade varuhuset Gekås nya vd Patrik Levin att det inte är säkert om det blir någon fortsättning på Kanal 5 uppskattade reality-långkörare Ullared.

– Senaste säsongen spelades in 2019, serien har varit helt och hållet inställd under pandemin. Vi har inte fattat beslut om hur vi ska göra under 2022, sa han i till Expressen.

Hänt ringde upp Ullared-profilen Morgan Karlsson, 49, för att fråga hur han ser på att tv-serien som gjort honom känd kanske läggs ner, men han har inga åsikter om det:

– Dom får göra som dom vill. Jag har gjort mitt, varit med i tolv säsonger, så jag är rätt så nöjd. Det spelar ingen roll om de kör på heller, för jag har haft jätteroligt under de här åren.

Annons

Morgan säger att han fortfarande, trots att det inte har spelats in några nya avsnitt av tv-serien på två år, får väldigt mycket uppmärksamhet:

– I helgen var jag ute i Falkenberg och hade jätteroligt, pratade med mina fans och så där. Programmet är ju väldigt stort än så länge, så det är inget jag tänker på vad som skulle hända om det läggs ner. Men senast idag var det två tre kunder som frågade om vi inte skulle fortsätta, om det inte skulle komma något nytt snart.

På frågan om han skulle sakna uppmärksamheten, ifall det inte blir fler program och repriserna slutar sändas, svarar Morgan:

Slutskrattat i tv? Det är ännu oklart om vi kommer att få se mer av Morgan och Ola-Conny i rutan.

– Äsch! Jag vet inte. Nu har jag hållit på med det här så länge, så det känns nästan tidlöst. Och jag tycker inte att det är jobbigt när folk kommer fram och pratar, för dom är alltid trevliga och jag har inte gjort något som sårar någon, som att kritisera socialdemokraterna och säga att jag är moderat eller något sånt. Allt jag gått ut med är att jag är kristen och ensamstående.

Annons

Ullared-Morgan om kärlekslivet: Därför är han singel

Med kändisskapet följer så klart alltid ett visst intresse även på kärleksfronten. För tre år sedan dejtade Morgan en person från jobbet på Gekås under en period, men sedan dess har han valt att leva ensam.

– Jag har haft stora möjligheter att gå in i förhållanden om jag hade velat det, men trivs med mitt privatliv och vill gärna vara själv. Jag jagar inget sånt. Som när jag gick ut på krogen i helgen. Det var bara för att ha roligt, inte för att träffa någon, förklarar Morgan.

FOTO: TT

Annons