Oliver Ingrossos tydliga markering mot Katrin Zytomierska – orden inför alla

Oliver Ingrossos tydliga markering mot Katrin Zytomierska – orden inför alla

Oliver Ingrosso öppnade nyligen sin första restaurang. Men att få ett bord skulle inte bli så lätt som Katrin Zytomierska trodde. Det fick hon lära sig efter Olivers skarpa uppmaning.
Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin
0:52

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

(0:52)

Slå på ljud

På onsdagskvällen den 29 juni var det äntligen dags för Oliver Ingrosso, 32, att öppna upp sin omtalade restaurang. Med en passion för matlagning, i synnerhet pastarätter, slår han upp portarna till Olli. Maten är inspirerad från södra Italien, då han har italienska rötter.

Det var förra veckan som Oliver avslöjade för sina följare när restaurangen skulle öppna.

”Frågan ni har ställt varje dag de senaste veckorna är äntligen redo att besvaras. Vi öppnar nästa onsdag, så den 29 juni kan du äta middag på vårt härliga ställe och förhoppningsvis njuta av allt vi har jobbat med de senaste månaderna för att komma så nära perfektion som vi kan”, skrev han då.

Om restaurangen blir en succé återstår att se men inför premiären var den iallafall fullbokad, något som de själva skrev på Instagram.

”Öppningskvällen är i princip redan full. Det har varit mycket belastning på vår hemsida som vi har förstått det och det kan vara därför vissa av er har haft problematik”, skrev de.

Familjen på plats dagen innan

Dagen innan öppningen var kärnfamiljen på plats för att fira nyöppningen, och de delade en hel del bilder på god mat och ett härligt umgänge. Mamma Pernilla Wahlgren, 54, var som alltid väldigt stolt över sin son och delade med sig av lyckan med sina följare på Instagram.

Vår älskade Oliver Ingrosso !!!Stoltare familj har aldrig skådats!!! DIN premiärkväll på Olli Ristorante! Vi kom - vi åt - vi drack - och DU segrade! Det var DINA SMAKER 100 %!!!”, skrev hon och fortsatte med referenser till Olivers uppväxt.

”Som att kastas tillbaka i tiden till söndagsmiddagarna hos din Nonno & Nonna..! SÅ mycket kärlek och minnen i din mat!!! Och inredningen! Känslan! MUSIKEN!!!”

Hon delade också en bild på sig själv tillsammans med tre av barnen, Bianca, 27, Benjamin, 24, och givetvis den nya restaurangägaren Oliver.

Oliver ingrossos skarpa uppmaning till Katrin Zytomierska

Efter att Oliver la upp en bild på menyn konfronterade Katrin Zytomierska, 44, honom i kommentarsfältet.

Varför svarar ni inte på min bokningsförfrågan?”, skrev hon varpå Oliver snabbt markerade hur det går till när man ska boka bord:

Alla bokningar görs via hemsidan.

Ska man ha ett bord får man alltså gå in på hemsida och försöka boka ett. Men med tanke på hur mycket familjen har marknadsfört restaurangen, kanske det blir svårt att få ett ändå!

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN