Bingo Rimér och Katrin Zytomierska i slagsmål – polisen tvingas ingripa

Bingo Rimér. Katrin Zytomierska.

Flickfotografen Bingo Rimér och författaren Katrin Zytomierska gick skilda vägar för sex år sedan.
Sedan dess har deras relation blommat och de är både goda vänner och poddkollegor.
Men nu avslöjar de chockerande detaljer om ett slagsmål dem emellan.
1:12

Efter reklamen: 5 oväntade saker du inte visste om Bingo Rimér

(1:12)

Slå på ljud

Det är nu snart sex år sedan paret Bingo Rimér, 46, och Katrin Zytomierska, 44, gick skilda vägar efter lika många år ihop. Under deras tid tillsammans fick de också barnen Ringo,12, och Rambo, 9.

Trots uppbrottet har paret lyckats bibehålla en unik och fin relation till varandra. Eller? Nu berättar de nämligen om ett stökigt slagsmål dem emellan...

Därför tog det slut mellan Bingo och Katrin – relationen idag

Anledningen bakom beslutet att gå skilda vägar ska ha varit för att Katrin inte trivdes med parets mindre traditionella livsstil.

– Ja att du var lite trångsynt och omodern och lite traditionell. Du var inte redo för ett lättsam relation, har Bingo tidigare sagt i den gemensamma podcasten Relationspodden.

Katrin har sedan dess ändrat perspektiv och menar nu på att det traditionella parrelationerna gör henne uttråkad, men medger också att hon inte var ”på den platsen” mentalt under relationen till exet.

Bingo är nu i en ny relation med Julia Franzén, 31, känd från bland annat Bachelorette 2021. En relation som Katrin stöttat. Men Katrin själv trivs som singel:

– Jag har ju landat i ett helt perfekt liv som funkar jättebra för mig där jag verkligen lever väldigt fritt. Jag har mina barndagar... och så har jag dagarna då jag inte har barnen och då lever jag som vilken singelperson som helst, bara att jag kanske unnar mig lite mer än genomsnittet. Så jag roar mig väldigt mycket och är ute och umgås med vänner och reser en del, har hon berättat för Hänt i en tidigare intervju.

Bingo och Katrin med äldsta sonen Ringo på premiärinvigningen av Gröna Lund år 2011.

Bingo och Katrin med äldsta sonen Ringo på premiärinvigningen av Gröna Lund år 2011.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Louie Marti visar upp lyxbåten Ferdinand

Se klippet här!

Bingo Rimér och Katrin i slagsmål – polisen tvingas ingripa

Men är verkligen relationen ex-paret emellan så problemfri som den verkar? I ett nyligen publicerat avsnitt av deras podcast Relationspodden, som släpps veckovis, öppnar de nu upp om bråken.

– Jag uppskattar ju att ha en relation som inte är plan. Jag vill inte ha en relation där man pratar sansat, trevligt och förståndigt när man bråkar. Man har sex på ett förståndigt och trevlig ”mellansätt”. Jag vill ha passion i allt. Om jag är ledsen vill jag gråta, om jag är glad vill jag gapskratta, inte le. Om jag är arg vill jag gapa och skrika fula ord, berättar Katrin.

Bingo känner sig träffad när Katrin säger så, och erkänner att han och flickvännen Julia faktiskt bråkar på ett väldigt förståndigt ”vuxensätt”. De har till och med ett stoppord för när de känner att bråken börjar eskalera.

– Kommer du ihåg när du och jag ihop, när vi slogs på Nybrogatan, så polisen fick ingripa? De kom fram till oss på gatan och särade på oss, frågar Katrin.

– Ja, det har jag ett vagt minne av faktiskt, svarar Bingo.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!