Därför tog det slut mellan Bingo Rimér och Katrin Zytomierska

Bingo Rimér & Katrin Zytomierska

Fem år har gått sedan Bingo Rimér och Katrin Zytomierska gick skilda vägar efter sex år tillsammans.
Nu avslöjar det forna paret den verkliga orsaken till uppbrottet.
– Du var för trångsynt, säger Bingo till Katrin.

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér var ett par i över sex år och tillsammans fick de barnen Ringo och Rambo. Men efter flera år ihop valde de till slut att gå skilda vägar.

Det har nu gått över fem år sedan som de bestämde sig för att avsluta relationen och det tidigare paret har trots uppbrottet lyckats behålla en fin relation.

I den gemensamma podcasten Relationspodden avslöjar Bingo nu verkliga anledningen till deras uppbrott och konstaterar att de faktiskt hade passat bättre ihop idag.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Katrin Zytomierskas insikt efter uppbrottet från Bingo Rimér

Katrin har gjort en stor förändring när det kommer till hur hon lever och i podcasten berättar hon hur en traditionell parrelation inte passar in i hennes nya livsstil.

– Det går inte att ha någon trött snubbe som sitter hemma i Stockholm och skickar sms och undrar var jag ställt nässprayen eller skickar något om att "glöm inte parmiddagen vi ska på när vi kommer hem". Det där funkar inte, säger hon.

Bingo säger då att hon alltid har fått göra vad hon vill för honom varpå Katrin håller med men förklarar att hon inte var på samma plats som han då.

– Jo absolut, men jag var inte alls där när vi var tillsammans, säger hon.

Bingo Rimér avslöjar: Därför gjorde han och Katrin slut

Bingo frågar då om hon tror att de hade passat bättre ihop om de var ett par idag varav Katrins svar blir ett solklart ja.

– Ja verkligen! Nu hade vi kunnat vara tillsammans och jag hade kunnat leva som jag gör. För med dig hade det gått. Men det är otroligt ovanligt att det funkar. Men det finns såna killar. Men du vet jag har ju alltid suttit här i många år och tyckt att du är ett dåligt exempel för så många killar. Men det jag har hamnat i nu, man kan inte gå runt i det och ha en konservativ, traditionell relation hemma. Det funkar inte, säger hon.

Och Katrins svar får Bingo att fundera.

KÄNSLOSAMT Mariette om kampen för att bli gravid: “Läskigt”

– Det jag undrar nu när du beskriver ditt nya liv och din nya persona, jag är ju samma skrot och korn som jag alltid har varit. Betyder det då att jag kan konstatera att anledningen till att vi gick skilda vägar var för att det var fel på dig?, frågar han varpå Katrin snabbt svarar:

– Jo men till störst del skulle jag nog säga det faktiskt. Med facit i hand.

Och Bingo utvecklar vad hon menar.

– Ja att du var lite trångsynt och omodern och lite traditionell. Du var inte redo för ett lättsam relation, säger han.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Mary om varför förhållandet med Christian Bauer sprack

LÄS OCKSÅ: Ivanka Trump köper lyxvilla med maken Jared Kushner

SENASTE NYTT!