Bianca Ingrosso om singellivet – efter alla frågor: "Varit på en dejt"

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit i ett förhållande under drygt åtta års tid.
Under åren tillsammans har de också gjort slut och försonats hela åtta gånger.
Nu berättar Bianca om livet som singel.
0:28

Efter reklamen: Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

(0:28)

Slå på ljud

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 27, och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, har varit i ett så kallat av- och på-förhållande väldigt länge. Nämligen sedan Bianca var 19 år gammal.

– Vi har gjort slut och blivit tillsammmans i åtta år, sju gånger. En gång per år, berättade Bianca skämtsamt i ett avsnitt av Wahlgrens värld som sändes på tv tidigare i våras.

Bianca Ingrosso om problemen i relationen med Phillipe

I samma avsnitt av realityserien hade Bianca ett öppenhjärtigt mor- och dottersamtal med Pernilla Wahlgren, 54, som frågade om relationen med Phillipe.

– Vårt problem är ju kommunikationen. Vi missförstår varandra. Men vi älskar ju varandra, är kära och har en enorm passion, svarade Bianca då ärligt. Hon berättade vidare:

– Jag vågar typ inte ens säga att vi är kära eller att vi älskar varandra eller ens lägga ut en bild på honom, för vi har blivit nästan som dig och pappa var. Att man liksom hånar er relation. Det har ju varit min mardröm!

Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

Se klippet här!

Därför tror följarna att det har tagit slut mellan Bianca Ingrosso och Phillipe

Men beslutet att inte skylta med kärleken i relationen är något som under den senaste tiden har fått Biancas följare att fundera över deras status. Det har tisslats och tasslats om att paret synts allt mindre tillsammans och att de inte längre gillar varandras bilder på sociala medieplattformen Instagram.

Spekulationerna kring ett eventuellt uppbrott mellan Bianca och Phillipe fick nytt liv under midsommarhelgen, då de inte tillbringade högtiden tillsammans.

Bianca firade med familj och släkt ute på Norra Lagnö i morföräldrarnas Christina Schollins, 84, och Hans Wahlgrens, 85, hus.

Phillipe firade däremot med sin syster Jennifer Lizama Cohen, 32, som publicerade bilder på brorsan under festligheterna.

Midsommar 2022 – så firar kändisarna

Se klippet här!

Bianca Ingrosso om singellivet – efter alla frågor: "Varit på en dejt"

När Bianca gästade vännen Melina Criborns och influencern Ellinor Löfgrens podcast Inga beiga morsor nyligen var förhållandet med Phillipe ett omdiskuterat ämne.

Ellinor frågade om antalet break ups och Bianca svarade då att det är åtta gånger som de gjort slut och blivit tillsammans igen.

Melina och Ellinor blev då nyfikna på hur Bianca har varit när hon har varit singel. Ja, alltså under de ”av”-perioder under åren i förhållandet med Phillipe.

– Jag har inte dejtat så. Jag har varit på en dejt. Det var en dubbeldejt med er [Melina och hennes make Jacob]. Det är inte så att jag ligger runt när jag är singel, berättade Bianca då.

– Jag börjar inte heller spontanprata med någon random. Och förlåt men det är väldigt många fula människor i den här stan. Inte mycket snygga killar i Stockholm, avslutade hon.

FOTO: discovery+, Youtube

SENASTE NYTT!