LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgrens okända relation till Anders Jensen – bilden visar

23 jun, 2022 
Jessica Wahlgren och Magnus Norman är sedan i helgen äkta makar.
Bröllopet var en kändistät tillställning.
Det visade sig även att bruden och Anders Jensen har en okänd relation till varandra.
Annons
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"Brand logo
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

I helgen som var stundade ett maffigt bröllop i Väddö kyrka, Norrtälje. Det lyckliga paret som ingick äktenskap var inga mindre än Jessica Wahlgren Norman, 46, och tennisproffset Magnus Norman, 44.

Det var minst sagt en spektakulär tillställning om man ska tro på bilderna, glada miner, god mat och kändistätt. På gästlistan stod bland annat Charlotte Perelli, Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren.

Sanningen är den att Pernilla faktiskt var Jessicas brudtärna under bröllopet. Hon och Jessica är än idag mycket goda vänner efter att Jessica var gift med Pernillas bror Linus Wahlgren, 45.

Jessicas namnbyte – detta kommer hon nu att heta

Det var 2012 som Jessica och ex-maken Linus ansökte om skilsmässa efter ett tio år långt äktenskap. Under åren som gifta fick de två barn – Linn Wahlgen, 17, och Colin Wahlgren, 12.

Annons

Även Magnus har från en tidigare relation med Linda Dagh två barn, tvillingarna Elin och Estelle.

Magnus och Jessicas vägar korsades under 2020 och de kunde inte ignorera kemin som fanns mellan dem, det ledde till en dejt och paret är nu gifta.

Jag kommer heta Wahlgren Norman”, skriver Jessica till Hänt.

Sanningen bakom Anders Jensen och Jessicas relation

Gästlistan var som sagt maffig och många kändisar hade samlats för att hylla det nu gifta paret under tillställningen. Charlotte Perelli och hennes make Anders Jensen var bland annat där för att fira tillsammans med Magnus och Jessica.

Och något som alla kanske inte vet är att Charlotte Perelli har en syster som valt att leva ett liv helt utanför offentligheten – Caroline ”Kina” Björck. Kina har däremot många vänner som är offentliga, och en av dem är ingen mindre än bruden själv. De är nämligen väldigt goda vänner. När Kina fyllde år publicerade Jessica ett grattis-inlägg till väninnan på Instagram.

Så inte är det alls konstigt att även Jessica och Anders Jensen har en fin relation till varandra.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons