ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgren avslöjar namnbytet efter bröllopet med Magnus Norman

22 jun, 2022 
Jessica och Magnus
I helgen fick Jessica Wahlgren säga ja till sin stora kärlek Magnus Norman.
Men nu avslöjar hon för Hänt hur hennes nya namn lyder!
Annons
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"Brand logo
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

Make-up artisten Jessica Wahlgren, 46, var tidigare gift med skådespelaren Linus Wahlgren, 45. Tillsammans fick de barnen Linn Wahlgren och Colin Wahlgren och även om de idag är skilda så har båda parterna fortfarande en bra relation.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, har Jessica berättat i podcasten Bathinas skilda möten.

Idag har Jessica en betydande roll för familjen Wahlgren då hon är en god vän till Pernilla Wahlgren, 54, som hon även jobbar för. I serien Wahlgrens värld har vi fått se Jessica fixa till Pernilla innan diverse event eller middagar ett antal gånger.

Jessica Wahlgren och Magnus Normans kärlekshistoria

Det har nog inte undgått någon att Jessica har hittat kärleken på nytt. För två år sedan kom nämligen beskedet om att hon och tennislegendaren Magnus Norman, 46, funnit varandra.

Romansen fortsatte att spria och i fjol fick vi ta del av nyheten att de förlovat sig.

Annons

I ett inlägg på Instagram bekräftade Jessica nyheten om att Magnus Norman hade friat.

”Fan vad jag är kär i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt, så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig (fast jag sällan är det… tror jag). Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, får mig att känna mig som den mest fantastiska människan på jorden och vackraste också. Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!”, skrev hon då.

Sanningen om Jessica Wahlgrens namnbyte – så kommer hon att heta nu

Ett år efter förlovningen var det äntligen dags för paret att säga ja till varandra. Förra helgen under en kändistät ceremoni i Väddö kyrka fick Jessica Wahlgren sin Magnus Norman. Brudtärnorna var bland annat Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund, 47, och i vimlet av gäster kunde vi skymta Kristin Kaspersen, 52, Charlotte Perrelli, 47, och Sofia Wistam, 56.

Annons

Sofia Wistam var en av alla som uppdaterade sina sociala medier med bilder från det pampiga bröllopet. I hennes inlägg avslöjade hon dessutom Jessicas nya namn.

”Godmorgon Jessica Wahlgren Norman. Dagen efter en väldigt härlig dag visade sig också bli en härlig dag”, skrev tv-profilen i inlägget.

När Hänt når Jessica bekräftar även hon namnbytet och berättar om sitt nya namn.

Jag kommer heta Wahlgren Norman”, skriver Jessica till Hänt.

Grattis säger vi till paret och önskar dem ett stort lycka till på deras framtida kärleksresa!

FOTO: TT

Annons