TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Så ser Christian Bauers dotter ut – Pernilla Wahlgrens nya bild avslöjar

22 jun, 2022 
André Färnsveden
Pernilla och Christian
Pernilla och Christian har varit tillsammans i över ett år. Bauer har två barn från tidigare relationer. Nu delar Pernilla bilder på ena dottern på Instagram.
Annons
Se Christians romantiska kärleksgest till Pernilla som får tittarna att häpnaBrand logo
Se Christians romantiska kärleksgest till Pernilla som får tittarna att häpna

Pernilla Wahlgren, 54, är en av Sveriges mest älskvärda och omtalade kändisar. Under 90-talet gifte hon sig med Emilio Ingrosso, 56, och fick tre barn, Oliver Wahlgren-Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24. Deras två söner är framgångsrika musiker och Bianca är influencer och driver ett miljardbolag. Pernilla har även en fjärde son, Theo Wahlgren, 15, med ex-pojkvännen Joachim Lennholm, 49.

I över ett år har Pernilla Wahlgren varit tillsammans med Christian Bauer, 55. Paret delar två årsdagar, ena är från deras första dejt och andra för första gången de sa att de älskade varandra. De har umgåtts med varandras familjer och i helgen gästade de Jessica Wahlgrens, 47, bröllop tillsammans.

Annons

Pernillas pik till Christian – efter ex-svägerskans bröllop: ”Sugen”

Efter bröllopet släppte Pernilla och Sofia Wistam, 56, ett nytt avsnitt av deras gemensamma podd Wahlgren och Wistam. De pratade om festen och hur roligt de hade det. Senare diskuterade de om det egentligen är nödvändigt att gifta sig längre.

– Nej men ett, så tror jag att man gör det för att man vill ha just... samla alla och ha den där kick-offen för en jättehärlig relation och en fest. Och signalera för andra att man tror på det till 100% på det liksom men det går nog jättebra att inte gifta sig också, säger Sofia Wistam.

Då svarar Pernilla med en pik till pojkvännen Christian. Och berättar att Jessicas bröllop inspirerade henne.

– Det går jättebra verkligen men jag ... ska inte säga för mycket men jag blev ganska sugen, säger Pernilla.

Så ser Christina Bauers dotter ut – Pernilla Wahlgrens nya bild avslöjar

Pernilla Wahlgren delar gärna med sig av sitt vardagliga liv. Hon har gjort succé med sitt egna reality-program Wahlgrens Värld och är även väldigt aktiv på sina olika plattformer på sociala medier. Nyligen delade hon en rad bilder från när hon besökte Christians familj för att fira hans barnbarns födelsedagar.

Annons

HIPP HIPP HURRA till Vincent & Colin - Christians orimligt gulliga barnbarn som fyller 5 resp 2 år med några dagars mellanrum! Vi firade båda barnen hemma hos @cebauer med familj & vänner & massa goda bakverk som mamma & pappa @cabauer & @oscarsvensson123 bakat! Så glad att få vara en del i denna härliga familj!”, skriver Pernilla på sin Instagram.

Christians dotter Caroline Bauer svarade även på inlägget och berättade att hon är glad över att Pernilla har blivit en del av familjen. De verkar ha kommit varandra nära då Caroline redan tilltalar Pernilla med smeknamn.

Vi är glada att du är en del av familjen, fina Nilla”, skriver hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons