Idol 2023 marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens starka känslor till Christian: ”Ska inte..”

20 jun, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
André Färnsveden
Under helgen var Pernilla brudtärna på Jessica Wahlgrens bröllop. Dagen efter släpptes ett nytt avsnitt av Wahlgren och Wistam där de pratar om festen.
Då passade Pernilla på att slänga ut en pik till pojkvännen..
Annons
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

Pernilla Wahlgrens, 54, ex-svägerska Jessica Wahlgren, 47, gifte sig i helgen. De har samma efternamn eftersom Jessica tidigare var gift med Pernillas yngre bror Linus Wahlgren, 45. Även om äktenskapet tog slut för tre år sen fortsätter Pernilla att vara en av Jessicas allra bästa vänner. Tidigare har Jessica refererat till sin ex-svägerska som en extra syster.

Det var därför ingen överraskning att Pernilla blev vald att bli en av Jessicas brudtärnor när hon under helgen gifte sig med tidigare tennisproffset Magnus Norman, 46. Bröllopet blev en succé och många delade bilder på sociala medier från den kändistäta festen.

Pernilla om när hon träffade Christians ex-fru

Paret Pernilla och Christian Bauer, 55, har varit tillsammans i över ett år nu och Pernilla har även kunnat bekanta sig med hans familj. Christian har barnen, Caroline Bauer, 31, och Smilla Bauer Stigamo, 17, från tidigare relationer.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

På Pernillas Instagram har man under den senaste tiden kunnat se familjerna umgås och de verkar ha en väldigt fin relation till varandra. Och i dottern Bianca Ingrossos, 27, vlogg delar hon och Pernilla med sig av sina åsikter kring Christians familj.

– Hans familj är så jävla sköna!, utbrister Bianca.

Då flikar Pernilla in med att hon även träffat sin pojkväns ex-fru. Bianca blir förvånad och frågar nyfiket hur hon var. Då svarar Pernilla:

– Nej men hon var så gullig! Också så trevligt, säger Pernilla.

Pernillas pik till Christian – efter ex-svägerskans bröllop:

Pernilla har sedan en tid tillbaka podcasten Wahlgren och Wistam ihop med Sofia Wistam, 56. De båda var gäster på Jessicas bröllop och i sitt senaste podcast-avsnitt berättar de om festen, och diskuterar med varandra om man egentligen behöver gifta sig.

Annons

– Nej men ett, så tror jag att man gör det för att man vill ha just... samla alla och ha den där kick-offen för en jättehärlig relation och en fest. Och signalera för andra att man tror på det till 100% på det liksom men det går nog jättebra att inte gifta sig också, säger Sofia Wistam.

Pernilla håller med Sofia om att man inte måste gifta sig men berättar efter hur gårdagens bröllop lockade henne.

– Det går jättebra verkligen men jag ... ska inte säga för mycket men jag blev ganska sugen, säger Pernilla.

De flesta kändisar skulle nog vara ganska sugna på att få en inbjudan till ett Wahlgren/Bauer bröllop. Det återstår att se ifall bröllopsklockorna kommer att ringa för Christian och Pernilla!

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons