ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Okända attacken inne på Farmen – orden om traumatiska händelsen

07 mar, 2022 
Succéprogrammet Farmen 2022 börjar närma sig sitt slut, men det är fortfarande en hel del som tittarna inte fått se.
Nu berättar deltagaren om den hänsynslösa attacken inne på Farmen som aldrig visades på tv.
– Fruktansvärt, säger hon.
Annons
Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022Brand logo
Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022

Det populära tv-programmet Farmen 2022 börjar närma sig finalen. Vinnaren kommer lämna med en halv miljon kronor och spänningen är olidlig.

Det har varit en otroligt dramatisk säsong med allt ifrån yxhugg i smalben till ormbett, romanser och rasande tittarkritik. Men tittarna har inte fått se allt.

I en intervju med Hänt berättar en av deltagarna nu om en minst sagt traumatisk händelse som skedde när kameran var av.

Victoria Verovic Larsson bryter tystanden om Farmen: ”Värsta”

Farmen-deltagaren Victoria Verovic Larsson, 27, har varit en omtyckt karaktär i årets säsong. I söndagens avsnitt tvingades hon dock lämna Farmen efter att hon förlorade i en teknikkamp mot jokern Monika Ostrowska, 39.

Annons

Farmen är definitivt det värsta jag utsatt mig själv för och om det är någon gång jag varit i depression så var det då. Min främsta tanke under hela sommaren: har jag verkligen försatt mig själv i en situation där jag är frivilligt frihetsberövad?Tror det har stärkt mig?? HOPPAS DET?”, skrev hon då på Instagram.

Förutom Monika är det nu sju andra deltagare kvar i tävlingen; Prins Wendel, 60, Helené Fransson, 26, Cecilia Ahlborg, 39, Jonas Svensson, 35, Arlind Klimenta, 33, Keshia Barbour, 31, och Beatrice Larsson, 57.

Okända attacken inne på Farmen – deltagaren om traumatiska händelsen

När Hänt pratade med Beatrice nyligen kontaktade vi henne med anledning av det ormbett hon fick under Gerty Borgs, 61, storbondevecka.

Annons

Ormbettet slutade med en snabb taxifärd till akuten då man befarade att giftet från ormen skulle nå deltagarens hjärta, något som hade kunnat sluta illa. Efter vård på sjukhuset valde Beatrice däremot att återvända till tävlingen, trots läkarens avrådan.

Men så berättade Beatrice också om en annan traumatisk händelse innan det livsfarliga ormbettet. En händelse som tittarna inte fick se i programmet.

– Jag blev, dagen innan, attackerad av tuppen, berättar hon.

– Det är bara för att jag är så kärvänlig, han ville väl sätta på mig antagligen. Han tyckte nog att jag var en jäkligt snygg höna.

Trots den skämtsamma tonen så hade även detta kunnat utvecklats till ett mer allvarligt hälsotillstånd. Hon påpekade nämligen att fåglarna inte var så renliga.

Annons

– Du vet när de gör tjurfäktning, som är så fruktansvärt, så triggar de ju igång tuppar mot varandra. De har ju sporrar, bak på hälen, som är som en sylvass krok. Han ställde sig på sina bakben och satte upp sina sporrar. Sedan tryckte han dem rakt igenom mina byxor.

Som tur var inträffade Beatrice intima dans med tuppen i samband med ormbettet. Därmed kunde samma läkare som undersökte henne då även titta på de hemska såren hon hade i benet från fågelns sporrar. För det fick hon en stelkrampsspruta.

En av alla fågelfän som Farmen-deltagarna tar hand om på gården.
En av alla fågelfän som Farmen-deltagarna tar hand om på gården.

FOTO: TV4

Annons