TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Victoria bryter tystnaden – avslöjar sanningen om gården

07 mar, 2022 
Farmen Victoria
Victoria Verovic Larsson var den som senast fick lämna Farmen efter en tuff match mot Monika.
Nu bryter hon tystnaden om sin medverkan.
”Det värsta jag utsatt mig själv för”, skriver hon.
Annons
Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022Brand logo
Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022

Victoria Verovic Larsson, 27, var en av deltagarna i årets Farmen. Men under söndagens avsnitt så slogs hon ut av Monika, efter flera veckors kämpande på gården.

Under säsongen har Victoria varit ganska förtegen om sin medverkan – fram tills nu. Nu bryter hon tystnaden efter att hon tvingats lämna.

Farmen-Helene och Victorias nära relation efter programmet

Helené Fransson och Victoria kom varandra väldigt nära under programmet, något som syntes tydligt för tittarna.

I en intervju med Hänt nyligen berättade Helené om deras nära relation. Ett år efter inspelningen så har de nämligen fortsatt bra kontakt.

– Min och Victorias relation är jättebra. Vi pratar ganska ofta, skriver med varandra och pratar i telefon. Vi träffades i helgen, så vi har en jättebra relation. Den kommer verkligen fortsätta växa, det är jag helt säker på, säger hon till Hänt och fortsätter:

Annons

– Hon har inte varit med så mycket när vi har gjort grejer så här efteråt. Dels så håller hon på väldigt intensivt med praktik och jobb. Hon har varit ute och rest lite och sådär, så hon har väl bara haft annat att göra. Sedan så är ju hon lite i en kärleksbubbla också, som man får låta henne vara i.

Victoria Verovic Larsson bryter tystanden om Farmen: ”Värsta”

Victoria väljer nu att tacka för sin medverkan i Farmen 2022. På Instagram bryter hon tystnaden om tiden på gården.

Hon berättar bland annat om tacksamheten över alla meddelanden hon har fått samtidigt som hon förklarar att Farmen är bland det värsta hon har utsatt sig själv för någonsin.

”Tack för alla fina kommentarer, meddelanden och all kärlek jag fått idag. Efter en brutalt dålig sågning kom jag äntligen ut i frihet. Tror aldrig att jag känt en sån enorm tacksamhet välla över mig på en gång, för att jag fick mitt liv tillbaka.”

Annons

Hon fortsätter:

”Farmen är definitivt det värsta jag utsatt mig själv för och om det är någon gång jag varit i depression så var det då. Min främsta tanke under hela sommaren: har jag verkligen försatt mig själv i en situation där jag är frivilligt frihetsberövad?Tror det har stärkt mig?? HOPPAS DET?”

Flera deltagere stöttar nu Victoria i kommentarerna.

”Kärlek till dig, du kämpade på otroligt bra under hela sommaren!”, skriver Izabella Andersson Acimovic.

Du är så stark. Jag älskar dig så mycket, tack för att du bidrar med så mycket lycka i mitt liv!”, hälsar Helené Fransson.

Farmen-deltagarna
Helené bryter ihop efter Victoria fick lämna.

FOTO: TV4

Annons