ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Helené om verkliga relationen till Victoria

06 mar, 2022 
VICTORIA VEROVIC LARSSON, HELENÉ FRANSSON
Under veckans avsnitt i Farmen har vi fått se att Helené och Victoria har fått en väldigt nära relation och de kan prata om allt med varandra. Nu berättar Helené för Hänt hur relationen ser ut idag.
Annons
Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022Brand logo
Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022

Årets säsong av Farmen börjar sakta men säkert närma sig den stora finalen och efter kvällens avsnitt är det bara åtta farmare som återstår.

Den här veckan har det varit Prins Wendel, 60, som varit storbonde och han valde Victoria Verovic Larsson, 27, till förstekämpe. Victoria valde i sin tur Monika Ostrowska, 39, till andrekämpe och efter en riktigt spännande kamp i Tinget var det till slut Monika som kammade hem vinsten.

Inför kampen sa Victoria att hon inte såg Monika som en värdig vinnare så när Monika vann i tävlingsgrenen "Sågen" utbrast hon:

– Det var visst jag som förtjänade att vara kvar och inte hon!

Monikas egna ord om kommentaren i Tinget

Monika berättar nu för Hänt hur tankarna gick i hennes huvud när hon hade vunnit över Victoria och det ska ha handlat om väldigt mycket adrenalin.

Annons

”Det första jag fick ur mig var: Vem är värdig att vara kvar nu? För det var det jag hade i mitt huvud under tävlingen. Att hon tyckte att jag ej var en värdig vinnare.”, förklarar Monika för Hänt.

När Victoria skulle göra sitt andrekämpe-val kunde hon välja mellan Helené Fransson, 26, bland annat. Men valet landade ju till slut på Monika.

– Det har främst varit att jag tror att jag har en stor chans att vinna. Och jag känner mig, alltså alla är värdiga vinnare om man nu vinner, men jag känner ändå att jag är lite mer värdig, sa Victoria i programmet.

FARMEN 2022
Victoria och Helené låg och kramades.

Farmen-Helené om relationen till Victoria idag

Under veckan som gått har Victoria och Helené kommit varandra väldigt nära och tv-tittarna har fått se deras relation gå från klarhet till klarhet. De märkte att de kunde prata om allt med varandra och de syntes vid ett tillfälle ligga och kramas på en filt.

Annons

Nu berättar Helené för Hänt om hur deras relation ser ut idag.

– Min och Victorias relation är jättebra. Vi pratar ganska ofta, skriver med varandra och pratar i telefon. Vi träffades i helgen, så vi har en jättebra relation. Den kommer verkligen fortsätta växa, det är jag helt säker på, säger hon till Hänt.

Sedan inspelningarna har Farmen-gänget fortsatt umgås med varandra och Hänt har tidigare rapporterat om vilda fester dem emellan. Men någon som saknats vid dessa tillfällen är Victoria.

– Hon har inte varit med så mycket när vi har gjort grejer så här efteråt. Dels så håller hon på väldigt intensivt med praktik och jobb. Hon har varit ute och rest lite och sådär, så hon har väl bara haft annat att göra. Sedan så är ju hon lite i en kärleksbubbla också, som man får låta henne vara i, förklarar Helené för Hänt.

Helené berättar att hon inte har inte fått träffa Victorias flickvän än.

Hänt har varit i kontakt med Victoria, som avstår intervju.

FOTO: TV4

Annons