ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariette Hanssons nya barnbesked – 4 månader efter förlossningen

06 mar, 2022 
MARIETTE HANSSON
Mariette och hustrun Isabelle blev föräldrar till lilla Dante för ungefär fyra månader sedan. Nu kommer Mariette med ett besked om hur de ser på att skaffa fler barn i framtiden!
Annons
Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssagaBrand logo
Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

Det var i november 2021 som Mariette Hansson, 39, och hustrun Isabelle Hansson, 33, kunde välkomna lilla sonen Dante till världen!

”I måndags ville han ut till sina mammor”, skrev Mariette då på Instagram och lyckan var total!

Sedan dess har Mariette och Isabelle levt i en bebisbubbla och de fullständigt älskar sina nya roller som mammor. När Hänt träffar Mariette på Melodifestivalens semifinals-efterfest berättar hon mer om lyckan.

– Det är fantastiskt. Vi är i en sådan bebis-bubbla. Det är första gången vi har barnvakt. Han är alltid med men just ikväll så är han hos mina bästa vänner i Stockholm, vi ska snart ta en taxi dit och sova där, förklarar Mariette för Hänt.

Därför blev Mariette anmäld till Socialtjänsten

Att Dante ofta är med på allt som Mariette tar sig för är något som både Mariette och Isabelle ser som en bra grej. Däremot var det vissa följare som hade en helt annan åsikt och anmälde Mariette till socialtjänsten.

Annons

Anmälaren ska då ha tyckt att Mariette var ute och spelade så mycket och att hon inte ska ha haft någon som tar hand om Dante. Anmälaren grundade sina argument på vad hen ska ha sett på Mariettes sociala medier.

Men att Dante inte ska ha det bra med sina fantastiska mammor är ju inte sant, så när Mariette läste anmälan fick hon sig nästan ett skratt för att det var så overkligt.

– Jag fick mig nästan ett litet skratt när jag läste det för att det var så himla overkligt att få ett sådant brev till sig, där någon dessutom har kollat igenom min Instagram och påstår att jag spelar och jobbar så mycket att jag inte kan ta hand om mitt barn, sa Mariette till Aftonbladet.

Mariettes barnbesked – 4 månader efter förlossningen med Dante

Nu har det snart gått fyra månader sedan lilla Dante kom till världen och på Mariettes sociala medier kan man se att han är en väldigt glad liten kille. Mariette och Isabelle har även hunden Bosse som verkar älska lilla Dante. Isabelle har även dottern Disa, 3, från ett tidigare förhållande och hon är också väldigt gullig mot sin lillebror.

Nu berättar Mariette för Hänt om hur hon och Isabelle ser på att skaffa fler barn i framtiden!

– Ja, jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, säger Mariette till Hänt.

Om det blir Mariette eller Isabelle som isåfall ska bära barnet vet hon inte i nuläget.

– Det vet man aldrig, allt kan hända! Allt kan ske!

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Karin Törnblom/TT

Annons