LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas ilska efter TV4:s ändring för Torpet: ”Förbannad”

04 mar, 2022 
TORPET 2022
På torsdagar sänds vanligtvis en summering av vad som hänt på Torpet under veckans gång. Men nu har programmet ställts in två torsdagar i rad och nu har tittarna fått nog.
”Det är för jävligt hur de kör över oss tv-tittare”, skriver en person.
Annons
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"Brand logo
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"

Farmen (och även Torpet) är i vanlig ordning populärt bland svenska folket och i över 20 år har TV4-tittarna nu följt säsongerna slaviskt.

Men under årens lopp har det hänt en hel del. Bland annat har programledare bytts ut och även mentorn Gutta Andersson, 65, har bytts ut mot Hans Wincent, 50. Dessutom har även sido-programmet Torpet tillkommit.

Föregående år har Torpet varit ett ställe dit man kommer om man åker ut ur Farmen. Men i år ändrades upplägget och Torpet är istället en plats som man vill komma till. Där kan man nämligen tävla om amuletter som ger viktiga fördelar i finalen.

Sanningen bakom bluffen med Torpet

Nu har Torpet dock stängts ned för säsongen och de sista torparna har kommit tillbaka till Farmen. Däremot är det inte alltid som det ser ut på tv och deltagaren Monika Ostrowska, 39, har avslöjat verkliga sanningen om Torpets avstånd till Farmen.

Annons

Men nu har Torpet alltså stängts ned och varje torsdag har TV4-tittarna kunnat se en sammanfattning av vad som hänt där under veckans gång. Den här gången var tittarna extra sugna på att få se Torpet eftersom det var det allra sista avsnittet för i år.

Men de senaste två torsdagarna har sändningen av Torpet tvingats ställas in och tittarna har istället hänvisats till TV4 Play.

Tittarnas skarpa kritik mot TV4:s ändring i tablån

Förra torsdagen berodde ändringen på att TV4 sände ett extra-insatt program som handlade om kriget i Ukraina. Den här torsdagen ställdes Torpet in på grund av att man istället sänder ett extra avsnitt av Elitstyrkans hemligheter.

”Alltså man blir ju så förbannad!!! Nu sitter vi för andra torsdagen och ska se torpet, ja då utgår det till tv4 play. Vi i Finland har INTE tv4 play och betalar extra för att se svenska kanalerna.”, skriver en tittare på Instagram.

”Dåligt av tv4 att ta bort torpet idag och sända detta på tv4 play istället.... det var ju bara ett program kvar.. Istället sänder dom dubbel program om elitsoldater... .. Nog kunde tv4 kunnat sända sista programmet torpet på teve kanalen”, skriver en tittare på Facebook och tillägger:

”Som vanligt så kör dom över vi tv tittare.... Vägrar titta på tv 4 play..”

Flera andra håller med:

”Ja det är för jävligt hur dom kör över oss tittare, har skrivit till dom flera gånger o klagat men dom skiter totalt i oss!!!”, skriver en person.

”Ja varför har sista avsnittet av torpet flyttats till play? Nu fick jag titta på Antikrundan istället”, skriver en annan.

”Här har man väntat på torpet. Vi i Finland blir besviken på tv4.”, skriver en tredje.

TORPET
Nu har Torpet stängt för den här säsongen

FOTO: TV4

Annons