TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Stora bluffen i Farmen avslöjad – här ligger Torpet egentligen

03 mar, 2022 
MONIKA OSTROWSKA
Farmen är ett väldigt populärt tv-program men nu visar det sig att det är helt annorlunda i verkligheten än vad det ser ut som för tittarna.
Här är sanningen bakom kulisserna!
Annons
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"Brand logo
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"

Årets säsong av Farmen börjar närma sig sin stora final där vi äntligen kommer få se vinnaren koras och därmed vinna en halv miljon kronor!

Tittarna har varit mer engagerade än någonsin i årets säsong och givetvis haft sina favoriter om vem de tycker borde vinna det hela. När Hänt gjorde en omröstning på Facebook visade det sig att i princip 99 % hejade på Niclas Johansson, 29. Dessvärre har han åkt ut och nu återstår bara nio duktiga farmare.

Under sommarens gång har även Torpet varit öppet i vanlig ordning. Men något som sticker ut från det vanliga är att Torpet detta år har varit ett bra ställe att befinna sig på. Tidigare har Torpet varit en plats man kommer till när man åker ut, men i år var det istället en plats där man ville vara då man kunde vinna amuletter.

Annons

Därför ville deltagarna vara på Torpet

Den deltagaren som befann sig på Torpet absolut längst tid av dem alla var Izabella "Bella" Andersson, 28. Hon var där i två omgångar och totalt blev det alltså fyra veckor där för henne. Dock tyckte hon inte om Torpet för fem öre, då hon saknade den stora gemenskapen på Farmen där det hände lite mer saker.

Den verkliga anledningen till att Bella ville tillbaka till Torpet var för att hon hade hittat några fiskare som gav henne snus. Bella kämpade med ett nikotinberoende och till slut klarade hon sig inte längre och valde att lämna Farmen.

TORPET
Så här ser det ut på Torpet.

Verkliga sanningen om avståndet Torpet

I programmet sägs det ofta: "Nu är det dags att bege er till Torpet” och så promenerar deltagarna iväg. Samma sak gäller när de kommer tillbaka från Torpet. Då kommer de gående på den klassiska grusvägen som leder in till Norra Brandstorp.

Med andra ord får tittarna intrycket av att Torpet ligger på gångavstånd från Farmen. Men så är inte fallet! Torpet ligger flera mil bort från den riktiga inspelningsplatsen, faktum är att det är så långt så du måste köra bil i 45 minuter för att ta dig dit.

Detta är något som deltagaren Monika Ostrowska, 39, avslöjar i sin Instagram-story.

”Det tog ca 45 minuter med bil”, skriver hon.

FARMEN 2022
Deltagarna kommer gående från Torpet.

FOTO: TV4

Annons