Därför vill tittarna att Helené ska diskas i Farmen: ”Verkligen elakt”

Farmen
Exklusivt

Finalen av Farmen 2022 ligger runt hörnet och deltagarna är minst sagt nervösa.
Men efter Helené Fransson kommit med ett oväntat och saboterande förslag har tittarna nu fått nog.
”Diskvalificera”, skriver en person i en kommentar.
0:35

Efter reklamen: Se deltagarnas otrevliga välkomnande mot nya deltagaren i Farmen

(0:35)

Finalen i Farmen börjar närma sig med stormsteg och konkurrensen blir hårdare och hårdare. I veckans avsnitt återvände Arlind Klimenta, Monika Ostrowska och Jonas Svensson till Farmen från Torpet. Och deltagaren Arlind, som kallas för ”Arre” verkar göra deltagarna extra nervösa.

Deltagaren Helené Fransson uttrycker nämligen i programmet att hon har en idé om hur hon ska sabotera hans chans att vinna ett ting i framtiden – detta har fått tittarna att reagera kritiskt på händelsen.

Filip på resa med Paradise hotel-profil – bilderna avslöjar

Helenés oro över deltagarna återkomst till Farmen

Det är Helené tillsammans med deltagarna Keshia Barbour och Victoria Verovic Larsson som diskuterar möjliga scenarion när deltagarna kommer tillbaka till Farmen från Torpet.

– Hur var Arres och Jonas relation innan Arre åkte till Torpet? För jag var ju själv på Torpet då, så jag var ju inte här efter Levins ting och grejer, säger Helené.

– Arre får gärna komma tillbaka hit till Farmen men han svänger lite, säger det han tror passar in och jag har lite svårt för det sättet som Arre spelade ut Levin på, säger Keshia då.

Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”

Se klippet här!

Helenés vassa pik till Arlind: ”Inte en vinnare av Farmen

Helené tar sedan ställning rejält och menar att Arlind inte är en värdig vinnare av Farmen 2022.

– För mig är ju Arre inte en vinnare av Farmen, för jag tycker att beroende på situationerna hur de ser ut så är inte han äkta, säger Helené.

– Han liksom skiftar det han säger och det han gör, jag har märkt det när vi sitter och ska käka middag, säger Victoria då.

– Nej så när han kommer tillbaka... Jag känner bara att jag försöker planera massa scenarion hur jag ska få det att funka, att han åker ut, säger Helené och fortsätter:

– För om jag ska se någon vinna Farmen vill jag att det är någon jag genuint tycker om. Som jag verkligen kan säga grattis till och att den förtjänar det.

Helené vill sabotera för de andra – tittarnas kritik: ”Elakt”

Helené föreslår då att de ska bränna upp viktiga papper med information om tillexempel virkning och smide – så de andra inte ska ha koll på dessa ämnen i tinget.

– Jag har ett förslag. Så får ni säga vad ni tycker så att alla är med på det isåfall. Eftersom att Arre har varit på Torpet nu så har ju vi andra haft en del uppdrag när han har varit borta. Tillexempel virkning, smide, ostkakan... Jag funderar på om vi ska bränna upp de papperna, säger Helené.

Detta fick Farmen-tittarna att reagera väldigt starkt och menar nu att Helené borde ha blivit diskvalificerad ifall det är så att papperna faktiskt brändes upp. På Farmens officiella Facebook-konto uttrycker de sin ilska.

Diskvalificera de om de eldar upp det!”, skriver en person i en kommentar.

Det är inte okej, fruktansvärd vidrig tanke och förslag. Gör hon det, ska hon diskas.”, hälsar en annan.

Borde åka ut efter att ha kommit med sånna förslag, verkligen elakt.”, skriver en trejde person.

Hänt har varit i kontakt med Helené som berättar att hon aldrig brände recepten.

– Vi fick inte bränna recepten, det sa de direkt så jättetråkigt att produktionen tar med det för de vill skapa krig på nätet.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!