TV4 stoppade Farmen-Helené – okända fusket bakom kulisserna: ”Blev tillsagda”

HELENÉ FRANSSON, ARLIND KLIMENTA

I kvällens avsnitt av Farmen har Helené planer på att förstöra för torparen Arlind som nu kommer tillbaka till Farmen. Men planerna stoppades av produktionen – nu berättar Helené för Hänt om försöket.
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"
0:51

Efter reklamen: Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"

(0:51)

Slå på ljud

Årets säsong av Farmen börjar dra ihop sig mer och mer och nu är det faktiskt inte alls särskilt många deltagare kvar i tävlingen. Det här är även sista veckan som Torpet har varit öppet och nu kommer de allra sista torparna tillbaka till Farmen.

De deltagare som befunnit sig på Torpet under den här sista veckan är Jonas Svensson, 35, Monika Ostrowska, 39, och Arlind "Arre" Klimenta, 33. Men nu är alltså Torpet nedstängt för i år och det är dags för alla deltagare att befinna sig på Farmen.

Men inför deras återkomst är nu vissa deltagare skeptiska till att Arlind ska komma tillbaka. Faktum är att Helené Fransson, 26, Keshia Barbour, 31, och Victoria Verovic Larsson, 27, försökte komma på en plan för att förstöra för honom.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför vill inte Farmen-deltagarna se Arlind i en final

Anledningen till att Helené, Keshia och Victoria är skeptiska till att Arlind ska komma tillbaka och ha en chans att vinna Farmen grundar sig i en specifik händelse. Det var nämligen när Arlind slog ut Levin Larsson, 31, i en kunskapskamp som Arlind ska ha sagt att han skulle lägga sig i. Däremot verkar detta vara ett missförstånd och brist på kommunikation då Arlind berättat för Hänt att han aldrig sagt att han skulle lägga sig.

Men hur som helst så har detta upprörde många deltagare som stod på Levins sida.

– För mig är ju inte Arre en vinnare av Farmen. Jag tycker att beroende på hur situationerna har sett ut så är inte han äkta, säger Helené i kvällens program när det är dags för Arlind att komma tillbaka.

Keshia och Victoria håller med henne.

– Om jag ska se någon vinna Farmen så ska det vara någon som jag genuint tycker om och som jag kan säga "grattis du förtjänar det". En äkta farmare ska kunna ha gjort allt, fortsätter Helené.

– Hur ska vi lösa det här nu då?, frågar Keshia.

– Jag har ett förslag, säger Helené och fortsätter:

– Eftersom att Arre har varit på Torpet nu, så har ju vi ändå haft en del uppdrag nu när han varit borta. Om vi pluggar på dem, till exempel virkning, smide, vad har vi mer haft? Ostkakan. Jag funderar på om vi bränna upp de papperna.

FARMEN 2022

Helené blev väldigt glad över att se Jonas.

FOTO: TV4

Farmen-Helené stoppades av produktionen – egna orden

Men hur blev det egentligen? Brände Helené upp recepten som skulle förstöra för Arlind? Nu berättar hon för Hänt om utfallet.

– Grejen är att vi fick ju inte göra det, av produktionen. Vi blev tillsagda att inte bränna upp dem så vi gjorde ju inte det, säger hon till Hänt och fortsätter:

– De sa till oss väldigt tydligt att det liksom är fett taskigt.

Tyckte produktionen att det var fusk?

– Ja, men det blir ju lite orättvist, de hade inte ens varit där under den tiden och alla har ju rätt att läsa alla recept om man varit borta och sådär. Så jag fick inte bränna några recept tyvärr.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN