LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Följarnas upptäckt i bonde-Backis nya bild tillsammans med Evelina

02 mar, 2022 
Backis och Eve
När bonden Mikael ”Backis” Backstulid lägger ut en bild tillsammans med kärleken Evelina ser flera följare en och samma sak.
”Ni har ju helt klart...”
Annons
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings kärlekssaga

TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru 2021 var en mycket uppskattad säsong av tittarna. Tre av fyra bönder fann kärleken i programmet – bland annat bonden Mikael ”Backis” Backstulid.

Bonde-Backis blev en av tittarnas favoritbönder då han öppet pratade om sina stora framtidsplaner och hade nära till sina känslor.

– Jag längtar enormt mycket efter att få egna barn, det är väl just hela upplevelsen att veta att någon kommer säga ”pappa”, säger han bland annat i programmet.

Fångade Evelinas hjärta – flyttade ihop efter programmet

Backis fann kärleken hos brevskrivaren Evelina programmet. Sedan dess har det gått undan, Evelina flyttade in redan samma dag som slutvalet och kärleken har sedan dess fortsatt att spira.

Annons

När Hänt var hemma på besök hos paret berättade de om beslutet att flytta ihop så snabbt.

– Det var bådas. Vi tyckte att det var för långt att ligga och köra mellan hennes lägenhet och min gård. Det blev smidigast att hon flyttade in. Då kan man ju ses varje dag. Hennes lägenhet är faktiskt redan uppsagd och avslutad.

På frågan om hon ”brutit upp med Linköping” sa Backis:

– Ja, och hon trivs som fisken i vattnet ute hos mig. Hon har sagt att hon alltid velat slippa stadens stress och bo med skog inpå knuten. Ute på landet hör du bara sus och dus hela dagarna, det är underbart.

Följarnas upptäckt i bilden – är väldigt lika varandra

Nu när paret lagt ut en ny bild på Instagram, ansikte mot ansikte, strömmar det in kommentarer som säger samma sak: att de är oerhört lika varandra och att paret har äktenskapstycke.

”Ni har sånt "äktenskapstycke" ni två”.

”Men alltså vad ni är lika varandra, ni är så fina ihop”.

”Ni har ju helt klart äktenskapstycke”.

”Äktenskapstycke deluxe”.

Annons