LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Sundqvists familjelycka med Samir Badran: ”Tre i familjen”

02 mar, 2022 
Ebba S. Dahlman
Julia Sundquist i lila hoodie kramar Samir Badran i grön hoodie.
Samir Badran friade till flickvännen Julia Sundquist för två år sedan.
Det är svårt att ta miste om det sprudlande kärlek som paret delar.
Nu avslöjar Julia nästa steg i deras förhållande...
Annons
Edward af Silléns avslöjande om Talang: ”Alla vet att det är Bianca som leder”Brand logo
Edward af Silléns avslöjande om Talang: ”Alla vet att det är Bianca som leder”

Tv-profilen och artisten Samir Badran, 31, gjorde sig känd som en av deltagarna i realityprogrammet Paradise hotel år 2013. Sedan dess har han haft en karriär som artist, influencer och programledare.

Men livet i rampljuset och i mediabranschen passade honom inte riktigt och för två år sedan gick han ut med att han bestämt sig för att bli mäklare. Sagt och gjort, idag jobbar Samir som mäklare i Stockholm, där han också bor tillsammans med fästmön Julia Sundquist, 24.

Annons

Men nu kommer fler nyheter om omvälvande livsförändringar från paret...

Julia Sundquist om frieriet – livet med fästmannen Samir Badran

När Samir bestämde sig för att byta karriär och lämna kändislivet, flyttade han tillbaka till hemorten Linköping tillsammans med Julia. Men i slutet på förra året bekräftade paret flytten till Stockholm i ett privat meddelande till Hänt.

Ja vi har sålt lägenheten i Linköping Vi flyttar in i vår nya sekelskifteslägenhet om ca en månad och det känns superbra det är en stor trea så det finns mycket plats för vår lilla familj!”, skrev Julia då.

Söndagen den 28 februari markerade årsdagen på nästan exakt två år sedan Samirs överraskande och chockartade frieri till Julia i direktsänd tv. Något som Julia uppmärksammade på hennes sociala medier med en Instagram story.

Största chocken i mitt liv. Vi hade varit tillsammans i knappt 6 månader och bott tillsammans i två månader. Samir hade aldrig sagt att han ville förlova eller gifta sig men är det rätt så är det lätt”, skriver Julia när hon beskriver ögonblicket.

Annons

Bröllopet skulle ha ägt rum sommaren 2022, men paret har meddelat att de valt att avvakta med planeringen för att invänta ett mindre instabilt coronaläget, eftersom de vill ha ett stort bröllop.

Samir Badran friade till flickvännen Julia Sundquist år 2020 i en direktsänd semifinal av TV4:s succéprogram Talang.
Samir Badran friade till flickvännen Julia Sundquist år 2020 i en direktsänd semifinal av TV4:s succéprogram Talang. Julia sa ja!
Annons

Julia Sundqvist om familjelyckan med Samir – två år efter frieriet

Nu två år efter det otroliga frieriet, som fortfarande rör oss alla till tårar, meddelar paret det nästa steget i deras förhållande. En bebis!

Julia visar stolt upp den nya familjemedlemmen i ett inlägg på Instagram. På bilden håller Samir i det lilla kärleksknytet; en fransk bulldogg vid namn Boris.

Nu är vi tre i familjen. Trots att varken jag eller Samir är speciellt håriga så kom det ut en väldigt hårig bebis. Brukar dock säga att han fick min självständighet och Samirs charm”, skriver Julia skämtsamt på Instagram story när hon delar inlägget. Vilken lycka!

FOTO: Instagram

Annons