Samir Badran och Julia Sundquist har köpt lägenhet i Stockholm

Julia Sundquist och Samir Badran.
Exklusivt

Samir Badran och Julia Sundquist har sålt lägenheten i Linköping och köpt en ny i Vasastan i Stockholm.
För Hänt berättar Julia om känslorna inför att flytta tillbaka till huvudstaden.

Samir Badran, 30, gjorde sig känd som en av deltagarna i Paradise hotel 2013, och han har sedan dess haft en karriär som artist, influencer och programledare. Numera är Samir kanske mest känd som en av medlemmarna i artistduon Samir och Viktor.

Idag lever Samir ett annorlunda liv än vad han gjorde tidigare. Duon med Viktor Frisk har upphört, förra året flyttade Samir till sin hemstad Linköping och han börjar närma sig slutet av sina mäklarstudier.

Samir Badran är sedan ett par år tillbaka ihop med fästmön Julia Sundquist, 24, och lever för det mesta helt utanför rampljuset.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Samir Badran och Julia Sundquists lägenhet i Linköping

Samir och Julia träffades första gången när de båda var ute och festade i Stockholm och bara två månader senare var de tillsammans. Förhållandet har hela tiden gått i rask takt för redan förra året friade Samir till Julia i direktsänt avsnitt av TV4:s Talang.

I år blev Julia och Samir sambor då de båda har flyttat från Stockholm till hemstaden Linköping.

SANNINGEN Därför flyttade Elena Belle efter makens död

Samir Badran och Julia Sundquists nya lägenhet i Vasastan

Paret har bestämt sig för att flytta tillbaka till Stockholm och nu har de äntligen slagit till. Hänt har varit i kontakt med Julia om parets nya lägenhet som ligger innanför tullarna i Stockholm, närmare bestämt i Vasastan. Det är en sekelskifts lägenhet och inflyttning är inom en snar framtid.

”Ja vi har sålt lägenheten i Linköping Vi flyttar in i vår nya sekelskifteslägenhet om ca en månad och det känns superbra det är en stor trea så det finns mycket plats för vår lilla familj!”, skriver Julia Sundquist i ett meddelande till Hänt.

När Hänt frågar influencern om bilder på lägenheten säger hon att de inte kommer visa någonting förrän renoveringen är igång så det verkar som att de ska blåsa ut hela lägenheten och renovera den från topp till tå!

Julia Sundqvist avslöjade på sin Instagram att hon och Samir Badran har köpt en lägenhet i Vasastan i Stockholm.
FOTO: Julia Sundquist/Instagram

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos ilska efter händelsen med Pernilla Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons stora glädje med sonen William – delar samma passion

FOTO: Julia Sundquist/Instagram

SENASTE NYTT!