Julia Sundquists ord om Viktor Frisks relation med nya pojkvännen

Viktor Frisk och Julia Sundquist

Häromveckan avslöjade Hänt att Viktor Frisk har skaffat en ny pojkvän.
Nu bekräftar även Samir Badrans fästmö Julia Sundquist att vännen inte längre är singel.
Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina Haag
Slå på ljud

Viktor Frisk, 26, var singel i många år. Efter sin medverkan i Let's dance startades ett rykte om att Viktor hade en relation med Martina Haag men det dementerade båda snabbt. Men häromveckan kunde Hänt avslöja att tv-profilen äntligen har hittat kärleken!

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Viktor Frisk avslöjar: Har ny kille

Nyligen la Viktor Frisk upp en kryptisk bild på Instagram story där han håller en person i handen. Till bilden skrev han ”När livet fått sin mening på riktigt”.

När Hänt frågade Viktor om bilden bekräftade artisten att det är hans nya pojkvän. Han har ännu inte bekräftat vem det är – men det verkar onekligen som att Viktor är upp över öronen förälskad.

Julia Sundquist om Viktor Frisks nya förhållande

Viktor är ständigt aktuell med nya tv-program och han jobbar aktivt med sitt Instagram-konto. Tidigare var Viktor med i popgruppen Samir & Viktor under flera år. Gruppen har varit med i Melodifestivalen flera gånger med låtarna Groupie, Bada Nakna och Shuffla.

Duon splittrades 2020 till fansens besvikelse. Däremot är Viktor och Samir Badran fortfarande goda vänner och Samirs fästmö Julia Sundquist har också lärt känna Viktor under de senaste åren. På sociala medier har det gått att se att de tre ofta umgås.

I veckan höll Julia i en frågestund på Instagram. Det som stack ut i den här frågestunden var att följarna skulle dela med sig av pinsamma händelser som Julia sedan skulle reagera på. Ett påstående hon fick av en följare löd: ”Att jag var så kär i Viktor Frisk.”

Julia Sundquist svarar då: ”Det är nog många som är”.

Men till följarens besvikelse är alltså Viktor Frisk inte längre singel, vilket även Julia Sundquist nu avslöjar inför alla.

”Tyvärr är han upptagen”, skriver hon på sin Instagram story.

Julia Sundquist följare på Instagram avslöjar att hen har varit kär i Viktor Frisk.
FOTO: Julia Sundquist/Instagram

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrips ex Odd Spångberg och Lindha Nilsson väntar barn

LÄS OCKSÅ: Ellinor Bjurströms kamp för att få bli fostermamma

FOTO: Karin Törnblom/TT, Julia Sundquist/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN