TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Sundquists ord om Viktor Frisks relation med nya pojkvännen

09 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Viktor Frisk och Julia Sundquist
Häromveckan avslöjade Hänt att Viktor Frisk har skaffat en ny pojkvän.
Nu bekräftar även Samir Badrans fästmö Julia Sundquist att vännen inte längre är singel.
Annons
Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina HaagBrand logo
Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina Haag

Viktor Frisk, 26, var singel i många år. Efter sin medverkan i Let's dance startades ett rykte om att Viktor hade en relation med Martina Haag men det dementerade båda snabbt. Men häromveckan kunde Hänt avslöja att tv-profilen äntligen har hittat kärleken!

Viktor Frisk avslöjar: Har ny kille

Nyligen la Viktor Frisk upp en kryptisk bild på Instagram story där han håller en person i handen. Till bilden skrev han ”När livet fått sin mening på riktigt”.

När Hänt frågade Viktor om bilden bekräftade artisten att det är hans nya pojkvän. Han har ännu inte bekräftat vem det är – men det verkar onekligen som att Viktor är upp över öronen förälskad.

Julia Sundquist om Viktor Frisks nya förhållande

Viktor är ständigt aktuell med nya tv-program och han jobbar aktivt med sitt Instagram-konto. Tidigare var Viktor med i popgruppen Samir & Viktor under flera år. Gruppen har varit med i Melodifestivalen flera gånger med låtarna Groupie, Bada Nakna och Shuffla.

Annons

Duon splittrades 2020 till fansens besvikelse. Däremot är Viktor och Samir Badran fortfarande goda vänner och Samirs fästmö Julia Sundquist har också lärt känna Viktor under de senaste åren. På sociala medier har det gått att se att de tre ofta umgås.

I veckan höll Julia i en frågestund på Instagram. Det som stack ut i den här frågestunden var att följarna skulle dela med sig av pinsamma händelser som Julia sedan skulle reagera på. Ett påstående hon fick av en följare löd: ”Att jag var så kär i Viktor Frisk.”

Julia Sundquist svarar då: ”Det är nog många som är”.

Men till följarens besvikelse är alltså Viktor Frisk inte längre singel, vilket även Julia Sundquist nu avslöjar inför alla.

”Tyvärr är han upptagen”, skriver hon på sin Instagram story.

Julia Sundquist följare på Instagram avslöjar att hen har varit kär i Viktor Frisk.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Julia Sundquist/Instagram

Annons