ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter sexryktet i Farmen – nu bryter Niklas tystnaden om romansen

22 feb, 2022 
AvOla Lagerström
Niklas Johansson i Farmen 2022.
Det har spekulerats mycket om romanser i Farmen och en deltagare har till och med bekräftat sex på höskullen.
Nu kommenterar utslagne deltagaren Niklas ryktena.
Annons
Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna FarmenBrand logo
Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna Farmen

Niklas Johansson, 29, var tittarnas stora favorit i Farmen 2022, men chockartat åkte han ut i tinget mot Keshia Barbour, 31.

Med distans till tävlingen berättar Niklas för Hänt om livet efter programmet.

✔︎ Det här är Niklas Johansson

Ålder: 29.
Familj: Sambon Nicole, 28, katten Sam, 8.
Bor: Stockholm (men är ursprungligen från Visby).
Yrke: Ställföreträdande handlare i Ica Hallen i Axelsberg.

Vad var det bästa med att vara med i Farmen?

– Helt klart att man fick lära sig så mycket om djur och natur. Enda djurkunskapen jag tidigare hade var om hund och katt. Det var lite därför jag sökte – för att få lära mig det här om gårdsliv. Framöver skaffar jag kanske ett hus. Då är det inte omöjligt att det blir ett djur. Inte höns dock, det var inte riktigt min grej, (skratt).

Och det sämsta?

– Jag hade förväntat mig att det skulle bli en av de bästa somrarna i mitt liv. Jag kan inte ljuga om det… Det här var verkligen inte skitroligt, det var så mycket skitsnack och så på gården.

Annons

Var inspelningen outhärdlig?

– Ja, på så sätt att jag hade gått in med inställningen att det skulle bli en jäkla dundersommar. Det är klart att det blev en väldig krock!

Funderade du på att dra därifrån?

– Det tror jag att alla kände. Åtminstone någon gång. Jag kan inte tala för allihop, men man hörde ju hur tugget gick.

Är du nöjd med hur TV4 framställde dig?

– Ja, supernöjd. Jag har absolut inga invändningar – någonstans. Är man med där och står för precis allt som man säger och gör, då har man ingenting att frukta.

Vad tyckte du om regeländringen i Farmen, att det plötsligt var en fördel i stället för en nackdel att hamna på Torpet?

– Intressant fråga, faktiskt! Det finns ingen superfördel med att vara på Torpet. Visst blir man fredad, man kommer ifrån den större delen av gruppen. När man kommer tillbaka med amuletten, däremot, så är man ett större hot. Och så missar man en del av uppdragen som kommer i husförhöret.

Annons

Blev du fly förbannad på det nya regelverket?

– Nej, för tusan. Jag blir sällan förbannad. Det är onödigt.

Du var länge tittarnas favorit. Chockartat slogs du ut i en kunskapstävling mot Keshia Barbour. Var det – där och då – som att helvetets portar öppnades?

– Nej, det skulle jag absolut inte säga. Det är kanske fel att säga det här, men jag hade nog ändå rykt förr eller senare. Och det som inte kom med på tv var att jag har ett roligt och glatt liv, en superfin fästmö och superfina vänner. Jag längtade galet mycket efter allihop! Så det var helt okej. Inga helvetesportar.

Niklas med blivande frun Nicole.

Välkomnade fästmön Nicole dig med ett fång röda rosor?

– Nej, det var tyvärr inga rosor, men hon bjöd mig på drinkar och chark när jag kom till Spanien – femton timmar efter utslagningen.

Annons

Kan du dela med dig av ett drama som tv-tittarna inte fick se?

– Jag tror att det mesta sagts, men det var en del grövre ord och sådant som inte togs med. Bra det! Det är ändå inget som tittarna hade uppskattat.

Vem tyckte du bäst om i Farmen?

– Jag har tre! Josefine, Arlind och Gerty. Hur fina som helst! Kanske framför allt Gerty. Hon är världens varmaste dam.

Har ni kontakt i dagsläget?

– Inte jätte.

Vem tyckte du sämst om?

– Keshia. Vi kom inte superbra överens och delade väl inte samma värderingar. Samtidigt kan jag absolut säga att vi idag inte har något agg mot varandra.

Niklas om Farmen-romanserna

Det har funnits många romanser i Farmen under årens lopp. I år har det funnits många kärleksflirtar och utslagna deltagaren Alexander Segerström har för Hänt bekräftat att han hade sex under programmet. Han har dock inte velat säga med vem, även om han har kommenterat romansryktena med Victoria Verovic Larsson.

Annons

Niklas Johansson, som snart är lyckligt gift med sin Nicole, kommenterar här romansspekulationerna som förekommit i Farmen.

– Jag tror absolut att de hade ett öga för varandra. Så var det ju…

Bella och Levin.

– Jag visste inte ens om att det hände – och jag tror inte att det var någon riktig kärlek. Jag skulle inte kalla det för det!

Alex och Victoria.

– Nej, det tror jag fan inte…

Jonas och Keshia.

Vad har hänt i ditt liv efter programmet och hur ser din framtid ut?

– Jag har börjat på ett nytt jobb. Bröllopsplaneringen är i full gång, Nicole och jag gifter oss i slutet av juni. Vi har en ny lägenhet som vi köpt.

Det går bra nu, Niklas!

– Ja, livet är verkligen på topp. Fantastico!

Foto: TV4

Annons