LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nicole Falciani svarar på otrohetsryktena – efter uppbrottet med Eric Saade

10 jan, 2021 
AvLovisa Ström
När Nicole Falciani och Eric Saade gick skilda vägar var det många som började spekulera i anledningen bakom det plötsligt uppbrottet.
Nu svarar Nicole på otrohetsryktena.
Annons
Fem saker du inte visste om Nicole FalcianiBrand logo
Fem saker du inte visste om Nicole Falciani

2020 var ett händelserikt år för Nicole Falciani. Bara några veckor innan hon och tidigare fästmannen Eric Saade skulle gifta sig kom det chockartade beskedet att de istället valt att gå skilda vägar. Månaderna efter blev tuffa, och på sin blogg skrev Nicole många gånger om sin hjärtekross.

Men mycket har hänt sedan dess. Idag är Nicole lyckligt kär i pojkvännen Adem Berisha, och även Eric har gått vidare med influencern och den nuvarande flickvännen Hanna Schönberg.

”Jag var verkligen på botten”

På Nicoles blogg skriver hon om året som varit.

”Jag är glad över att lägga 2020 bakom mig. Det är som att jag nu nått ljuset i tunneln. För hur beskriver man ett år som har varit det värsta i ens liv. Hur förklarar man att man blivit en annan person. Jag känner mig som någon helt annan. Jag har lärt känna mig själv på nytt. Insett hur mycket jag klarar av och att jag är så mycket starkare än vad jag någonsin kunnat ana.”

Annons

Hon fortsätter:

”Saker som jag lärt mig i år är saker jag kommer ta med mig för alltid. Jag var verkligen där på botten ett tag, men samtidigt gav mig livet en enorm hunger och en enorm kämparglöd. Ingenting är fucking omöjligt. Ursäkta språket, men precis så känner jag. På något vis är jag ändå tacksam över vad livet lärde mig under 2020”, skriver hon.

Nicoles svar om otrohetsryktena

Länge spekulerade folk kring anledningen bakom det plötsliga uppbrottet och många har pratat om att någon har varit otrogen. Men under en frågestund på Nicoles Instagram berättar hon nu hur det egentligen ligger till.

På frågan: ”Hört att du varit otrogen?”, svarar hon:

”Väldigt väldigt falskt. Har inte varit otrogen. Är man i en relation och är intresserad av någon annan, då gör man slut innan man faktiskt låter något hända!”, skriver hon.

Däremot avslöjar hon att hon varit med om en otrohet i en av hennes tidigare relationer, utan att nämna ett namn.

”Det har hänt”, skriver hon.

Annons