LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nicole Falciani avslöjar detaljer om Anna Pankovas möhippa

10 sep, 2020 
Anna Pankova och Nicole Falciani
Anna Pankova och Kristian Täljeblad blev ett par i Paradise hotel.
Nu ska de gifta sig och vännen Nicole Falciani var givetvis med på möhippan.
Men det var ett moment som gjorde henne väldigt obekväm.
– Kan ha varit det sjukaste och stelaste jag varit med om, skriver hon på sin blogg.
Annons
Allt om Nicole FalcianiBrand logo
Allt om Nicole Falciani

Paradise hotel-paret Kristian Täljeblad, 30, och Anna Pankova, 24, är nu högaktuella inför deras bröllop, som det även ska bli en realityserie av. Paret har haft mycket att planera på kort tid och det svåraste, berättar paret i en intervju med Hänt, har varit att bestämma vilka personer som egentligen ska få en inbjudan.

– Att planera ett bröllop på endast 7 månader är inget jag rekommenderar någon att göra, sa Anna i en intervju med Hänt för ett par veckor sedan.

En person som har fått en inbjudan till bröllopet är Nicole Falciani, 23, som tidigare var förlovad med Eric Saade, 29. I början av året verkade allt se ljust ut för dem och planeringen av bröllopet var i full gång – så även Nicoles möhippa.

Men sedan kom våren och i maj meddelade Nicole att hon och Eric brutit förlovningen och bestämt sig för att gå skilda vägar, vilket var något hon själv inte hade önskat. Det var Eric som inte längre mådde bra i relationen och trots upprepade försök att lösa saker så upplevde han att det aldrig skulle fungera mellan dem.

Annons

Att Eric bröt förlovningen blev ett rejält bakslag för Nicole. Hon hade sett fram emot att bli hans hustru och hade till och med hunnit ha sin egen möhippa. Uppbrottet tog hårt på Nicole och hon har varit öppen om att tiden därefter har var enormt tuff för henne.

Nicole Falcianis stora kärlekslycka

Nicole har däremot funnit kärleken på nytt i Adem Berisha, 29, som hon träffade via dejting-appen Raya. Hänt har tidigare skrivit om hur hon höll honom hemlig ganska länge men nyligen visade hon upp honom i en vlogg på youtube under en semester i Albanien, där han kommer ifrån.

Det var många som hade kommentarer på att det kanske var lite väl tidigt att gå in i en ny relation, men det är ingenting som Nicole orkar bryr sig om.

”Jag orkar inte bry mig om vad folk tycker eller tänker. Kärlek är inget man kan styra över. Kärlek kommer när den kommer”, skrev hon då.

Avslöjandet om Anna Pankovas möhippa

Nu när kompisen Anna Pankova ska gifta sig skulle självklart även en möhippa anordnas för blivande fru Täljeblad. När Nicole anslöt till möhippan hade tjejerna ätit brunch och fått en lektion i poledance.

Annons

På kvällen sjöng de karaoke följt av en åktur med en partybuss till middagen. I partybussen blev Anna överraskad av en strippa vilket Nicole upplevde som en väldigt stel och obekväm situation.

”Kan ha varit det sjukaste och typ stelaste jag varit med om. Är så glad över att jag inte fick en strippa på min möhippa hahah!” Skriver Nicole på sin blogg och fortsätter sedan:

”Dagen efter var vi alla rätt slitna, jag var dock nykter men var ändå HELT slut. Det blev en lång frukost och sen hängde vi hela förmiddagen på Selma City Spa”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons