LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Pankova och Kristian Täljeblads bråk inför bröllopet

26 aug, 2020 
Anna och Kristian
Paradise hotel-paret Anna Pankova och Kristian Täljeblads stora dag närmar sig med stormsteg.
Trots att kärleken sprudlar mellan dem så visar sig förberedelserna inför bröllopet ha lett till en hel del bråk.
– Jag är väldigt snabb, väldigt hård och väldigt rak medan Kristian är väldigt velig, säger Anna till Hänt.
Annons
Intervju med Kristian Täljeblad och Anna PankovaBrand logo
Intervju med Kristian Täljeblad och Anna Pankova

Anna Pankova och Kristian Täljeblads kärlekshistoria fångades på film. Det var när de båda medverkade i Paradise hotel som kärlek uppstod och sedan dess har de varit ett av Sveriges hetaste reality-par.

Turturduvorna har nu bestämt sig för att ta nästa steg i relationen – de ska nämligen bli man och hustru. Precis som parets första veckor tillsammans så kommer bröllopet att filmas. I den nya serien Anna & Kristian: Forever kommer fansen att få följa med från det att Kristian gick ner på knä tills det är dags för den stora dagen.

”Det är inte så roligt att gifta sig”

Inspelningarna är nu i full gång och redan under hösten kommer tittarna att kunna se programmet på Viaplay och Viafree. När Hänt möter Anna och Kristian på pressträffen inför programmet närmar sig bröllopet med stormsteg.

Den stora dagen blir av i slutet på september vilket innebär att många beslut ska fattas. Anna och Kristian, som ser fram emot att få säga ja till varandra, har dock gjort en upptäckt – planerandet var mycket mer krävande än vad de väntat.

Annons

– Det är inte så roligt att gifta sig. Det är mest en massa jobb, säger Kristian.

– För det första, planera bröllop på sju månader är inget jag rekommenderar någon person att göra. Sen att en pandemi kommer gör saken lite värre. Och sen att det är du och jag som tar spontana beslut som att köpa en lägenhet som vi ska flytta in i en vecka…, tillägger Anna.

Avslöjar detaljerna kring bröllopet

Något som paret snabbt blev eniga om var platsen. Noors slott utanför Stockholm kom att erbjuda exakt vad paret letade efter. Det blir cirka 50 gäster på plats och bröllopet arrangeras över en helg.

– Jag vill säga typ två dagar. Fösta dagen är bara familj så den räknar vi inte med. Sen är det heldag och sen blir det en liten brunch dagen efter för allihopa, säger Anna.

Men även om många moment varit roliga att planera så sticker paret inte under stolen med att förberedelserna har lett till en hel del bråk mellan dem.

Annons

– Jag har typ lagt huvudet under täcket och bara ”du löser allt, jag vill inte vara med”, säger Anna.

– Det blir så när det är stressigt. Då blir det lätt att när man inte är överens kan det bli till ett bråk när det egentligen bara är att vi behöver välja någonting. Jag har fått lära mig att när du är stressad så ska jag bara låta dig vara för då blir det lugnt och då är det ofta lugnt, säger Kristian.

Tuffa beslutet kring gästlistan

Under stress och press menar paret att det varit svårt att komma överens om alla beslut som ska fattas.

– Svåraste har absolut varit gästlistan. Jag är väldigt snabb, väldigt hård och väldigt rak medan Kristian är väldigt velig och vill inte ta beslut riktigt, säger Anna.

– Det är väldigt svårt för man vill bjuda alla men man inser att man inte kan, säger Kristian.

”Ska leva med varandra för resten av livet”

Trots att bröllopet nu bara är fyra veckor bort så finns det en hel del grejer som ska fixas. Anna har exempelvis inte fått prova sin känning än men en sak är hon i alla fall säker på – hon har helt klart valt rätt.

Annons

– Det är nervöst men jag hoppas att den sitter. Jag har verkligen hittat rätt och jag har testat allt som finns att testa, säger hon.

Med fullt fokus forsätter nu paret med sina förberedelser men att Kristian längtar efter att få kalla Anna för sin fru står inga tvivel om.

– Det känns ju väldigt bekvämt med varandra. Att vi ska leva med varandra för resten av livet det är det enda vi har på det klara. Men just allt annat är oklart och det är mycket administrativt, säger Kristian.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons