LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nicole Falcianis svar efter kritiken mot nya relationen

02 sep, 2020 
Nicole Falciani
Det dröjde inte lång tid förrän Nicole Falciani hittade kärleken på nytt efter uppbrottet från Eric Saade.
Nu berättar Youtube-profilen om sina tankar kring den nya relationen – och ger svar på tal till de följare som har ifrågasatt kärlekslyckan.
”Jag orkar inte höra att det gick för snabbt”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole FalcianiBrand logo
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole Falciani

Det har varit en händelserik vår och sommar för influencern Nicole Falciani, 23. Hon inledde året med att planera inför det stundande bröllopet med Eric Saade, 29, men i maj meddelande Nicole att hon och Eric brutit förlovningen och gått skilda vägar. Artisten har tidigare förklarat att han inte längre mådde bra i relationen och att han trots upprepade försök upplevde att det inte längre fungerade mellan dem.

Nicole var såklart förkrossad. Hon hade länge sett fram emot att bli Erics hustru och fästmannens plötsliga beslut kom som en chock för henne. Hon har varit öppen med att den första tiden efter uppbrottet var rejält tuff, men den senaste tiden verkar det ha vänt för henne.

Nicole Falciani om nya relationen

Sedan Nicole och Eric gick skilda vägar har influencern inte legat på latsidan. Hon bestämde sig snabbt för att behålla den lägenhet som hon tillsammans med sin före detta fästman köpte och denna har renoverats en hel del sedan relationskraschen.

Annons

Under sommaren har Nicole även passat på att resa en hel del. Vissa resor har hon gjort på egen hand eller tillsammans med familjen, men det är tydligt att hon stundtals har haft sällskap av en lite mer mystisk person. I augusti valde Nicole Falciani äntligen att bryta tystnaden om personen som hon har fått upp ögonen för och börjat tillbringa allt mer tid med.

–  Jag träffar någon, sa hon i en vlogg då.

Orden om stora kärlekslyckan

I senare inlägg har Nicole börjar referera till denna person som ”killen”, vilket antyder att deras relation har blivit mer seriös. När hon och den mystiske mannen nyligen var på en resa ihop dök han för första gången upp i en video på hennes Youtube-kanal.

Känslorna har minst sagt vuxit sig allt starkare på kort tid och Nicole har erkänt för sina följare att hon är kär. I ett nytt inlägg på sin blogg berättar hon om glädjen.

”Det finaste av allt den här sommaren, är förmodligen att jag blivit kär. Riktigt golvad. Det var det absolut sista jag tänkte skulle hända”, skriver hon.

Annons

Slår tillbaka efter följarnas kritik

Nicole Falciani medger att hennes hjärta ännu inte är läkt efter uppbrottet från Eric Saade. Hon började dejta för att kasta sig ut i dejtinglivet men att hon skulle falla pladask för någon så snabbt var ingenting hon hade räknat med.

Den nya relationen har ifrågasatts av många, då Nicole blev singel för bara ett par månader sedan. Nu väljer hon att ge svar på tal.

”Jag orkar inte bry mig om vad folk tycker eller tänker. Jag orkar inte höra att det gick för snabbt, eller att jag borde göra si eller så. Kärlek är inget man kan styra över. Kärleken kommer, när den kommer”, skriver Nicole Falciani.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons