Nicole Falciani visar upp nya kärleken

Nicole Falciani och pojkvännen Adem Berisha

Nicole Falciani har varit hemlighetsfull med sin nya kille – tills nu.
Nu visar hon upp honom helt i sin nya vlogg på Youtube.
– Min kille, säger hon i videon.
Intervju med Eric Saade på Grammisgalan 2020
Slå på ljud

Det var i maj månad som Nicole Falciani, 23, meddelade att förhållandet mellan henne och pojkvännen Eric Saade, 29, var över. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under sommaren, men förlovningen bröts och bröllopet ställdes in.

Nicole har därefter vid flertal tillfällen uttalat sig om sin hjärtesorg på både Youtube, sin blogg och Instagram. Även Eric har uttalat sig om att det var hans val att lämna förhållandet och att det inte kändes rätt mellan det forna paret.

Nicole har även flitigt uppdaterat sina följare om tips om hur man kommer ur ett jobbigt heartbreak. Ett av hennes tips var då att börja dejta igen, vilket hon sa att hon själv började med väldigt snabbt efter uppbrottet.

Sagt och gjort gav sig Nicole ut på dejtingappar och det verkade löna sig. Hon träffade nämligen sin nya kille på dejtingappen Raya.

Efter det har hon hintat om sin nya pojkvän, utan att nämna han vid namn eller visa hans ansikte. Men i hennes senaste vlogg får man höra pojkvännen prata och se hela honom.

“Min kille”

I vloggen på Youtube är paret i Albanien. Nicole förklarar att de åkt dit då hennes pojkvän har släkt där.

– Jag är här med min kille. Han är halvalban, så vi är här för att träffa hans familj.

I vloggen ser man att paret bor i ett stort hus med pool. De går även på restauranger, äter med pojkvännens familj och filmar när de skojar med varandra i poolen. När de badar säger killen:

– Kan du berätta varför Albanien är bättre än Italien?, varpå Nicole svarar skrattandes:

– För att du är här.

Dejtade olika killar

För bara en månad sedan uppdaterade Nicole på sin Instagramstory om sitt dejtingliv.

”Har dejtat lite olika snubbar, men just nu är det bara en”, skrev hon i början av augusti.

Hon berättade hur hon träffade sin dejter, att de både var via ”vänner och utelivet”, men också via dejtingappar. Nicole sa även att hon fortfarande kämpar med att komma över det fem år långa förhållande med Eric Saade.

”Jag mår bra. Men självklart är vissa dagar dåliga. Jag har haft en fantastisk sommar hittills och jag har underbara människor runt omkring mig. Jag har dock insett att jag är den viktigaste personen i mitt liv och att allting händer av en anledning. En dörr stängs, men det betyder att andra öppnas”, skrev hon då.

FOTO: Youtube

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis svar efter kritiken mot nya relationen

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani avslöjar detaljer om nya kärleken

FRÅN FÖRSTASIDAN