ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

My Martens relation till sonen Ludvigs pappa – efter otrohetsaffären

18 jun, 2021 
MY MARTENS
My Martens medverkade i Ensam mamma söker år 2013. Men uppbrottet från sonens pappa tog hårt.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om hur relationen är efter otrohetsaffären.
– Ludvigs pappa gjorde ju en tjej gravid bakom min rygg, vi hade varit tillsammans i sju ,åtta år.
Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

My Martens, 33, var en av mammorna i TV3:s program Ensam mamma söker år 2013. Hon medverkade för att försöka hitta sin stora kärlek – hon valde tillslut Henrik men var aldrig kär. Efter tv-debuten har Mys karriär gått uppåt, idag är hon personlig tränare och hälsoprofil och driver ett eget gym.

Hon har sedan en tidigare relation sonen Ludvig, född 2011. Men uppbrottet från sonens pappa var alltifrån lätt. I samband med Ensam mamma söker så avslöjade My att han var otrogen mot henne när Ludvig bara var 14-15 veckor gammal. I en intervju med Hänt berättar My Martens om hur relationen till Ludvigs pappa är idag och hur hon tog sig vidare från uppbrottet.

My Martens öppnar upp om sonens skolgång – blir mobbad

My Martens har även öppnat upp sig om att sonen Ludvig blir mobbad i skolan, när Hänt frågar My hur hon ser på saken ger hon ett tydligt svar.

– För mig är det fruktansvärt, det finns inget mer jag vill än att kunna skydda min son. Det har varit min frustration, en hemsk och tuff period, säger My.

Annons

Hon beskriver att sedan hon flyttade till Steninge Slottsby, som ligger mellan Märsta och Sigtuna utanför Stockholm har allting blivit svårt. Hon lämnade sekelskiftesvåningen i Vasastan för ett radhus med tomt – huset är fantastiskt men sonens skolgång har varit jobbig. My berättar att han bland annat har blivit slagen i huvudet med en sten och blivit kallad olika glåpord.

– Därför tog jag upp det här ämnet, både för att belysa att mobbning inte är okej, det spelar ingen roll var man kommer ifrån men vi behöver göra någonting. För det är ett tuffare klimat ute i förorterna, där vi numera bor.

My om relationen till Ludvigs pappa idag – efter otrohetsaffären

Idag är My tillsammans med Jonas Wesslander som är en del av bandet Basic Element. Pappan till sonen Ludvig träffade My när hon var mycket ung, exet bor kvar på Öland.

– Ludvigs pappa bor kvar på Öland, där jag själv bodde. Ludvig flyttade upp till mig på heltid för ett par år sedan. Det var nog det bästa han kunde ha gjort, säger My.

Annons

När Ludvig bara var två månader gammal fick My reda på det värsta otänkbara – Ludvigs pappa hade varit otrogen mot henne vilket gjorde My väldigt sårad.

– Ludvigs pappa gjorde ju en tjej gravid bakom min rygg, vi hade varit tillsammans i sju, åtta år. Och Ludvig har alltså en bror som är lika gammal som han själv.

My var till en början mycket arg men har kunnat släppa det som hänt och har idag en väldigt bra relation till både exet och bonusmamman.

– Det var bittert först, som sagt jag blev tillsammans med Ludvigs pappa när jag var superung. Men man får släppa den där bitterheten när man skaffar barn. Jag har en fantastiskt bra relation till både honom och tjejen, säger My och fortsätter:

– Han pratar med sin pappa så ofta han vill. Så jag skulle säga i det stora hela är det bra, han träffar även sina syskon på helger och lov.

– Jag hade nog kunnat vara bitter hela mitt liv, men hur hade det livet varit? Jag var tvungen. Men någonstans bestämde jag mig bara att jag måste släppa det här, jag kommer gå under annars.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons