LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Molly Sandén om starka känslorna för exet Danny Saucedo idag

27 jan, 2021 
Molly Sandén och Danny Saucedo
Foto: TT
Molly Sandén och Danny Saucedo gjorde slut våren 2019.
Knappt två år senare visar det sig finnas starka känslor kvar – det avslöjar nu Molly.
Annons
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägarBrand logo
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

Det forna kändisparet Molly Sandén, 28, och Danny Saucedo, 34, bekräftade att deras relation hade tagit slut i mars 2019. Detta kom som en chock för många då paret hade varit tillsammans i många år, dessutom var förlovade, och kärleken såg ut att blomstra. Men så var inte fallet utan istället hade kärleken tagit slut.

Molly och Dannys kärlekslycka efter uppbrottet

Efter uppbrottet släppte Molly ett helt album om sorg, kärlek som tar slut och krossade hjärtan. Albumet Det bästa kanske inte hänt än avslöjade personliga detaljer om den avslutade relationen och Molly har tidigare berättat att hon även kontaktade Danny inför albumsläppet. Detta då hon ville att exet skulle få höra hennes låtar innan de kom ut – eftersom albumet till stor del handlar om just honom och deras förhållande.

Idag har både Molly och Danny funnit kärleken på annat håll. Danny är tillsammans med modellen Anna Eriksson, 24, och Molly har gett sitt hjärta till musikern David Larson. Molly har tidigare även visat sig ha en god relation till Dannys nya kärlek. Hon och Anna följer nämligen varandra på Instagram och kommenterar dessutom varandras bilder.

Annons

Nya avslöjandet om känslorna för Danny – två år efter uppbrottet

Men hur ser egentligen relationen mellan Danny och Molly ut idag? Hänt har tidigare berättat att ingen av dem följer den andra på Instagram, vilket man tänka sig tyder på att de inte är allt för nära efter uppbrottet. Men under en frågestund på Instagram avslöjar nu Molly Sandén att situationen ser helt annorlunda ut.

”Är du och Danny vänner? Har sett att du gillar och kommenterar hans tjejs bilder”, frågar en följare.

”Anna är världens finaste och jag kommer alltid älska Danny och vilja vara hans vän”, skriver Molly.

Annons