Mikaela Laurén lämnar Sverige med nyfödda dottern Nikita

Peder Södersteen, Mikaela Laurén

För två månader sedan blev Mikaela Laurén mamma för första gången.
Att bli mamma är dock inget som stoppar henne från att leva ett fartfyllt liv.
Nu lämnar hon Sverige med nyfödda dottern Nikita.
5 kvinnliga framgångsrika idrottare
Slå på ljud

Det var den 29e juni som proffsboxaren Mikaela Laurén, 45, och maken Peder Södersteen Laurén fick välkomna sin lilla dotter till världen.

”Efter 34 timmars slit med värkar och förlossning är hon nu äntligen här Det var det tuffaste och jobbigaste jag gjort, men så värt det och vi är stormförälskade”, skrev Mikaela då på Instagram.

Efter det dröjde det ett ganska bra tag innan paret faktiskt kunde bestämma sig för ett namn till den lilla tjejen. I flera veckor kallades hon nämligen för Prinsessan. Men plötsligt kunde de avslöja den lilla dotterns namn och det blev så mycket som Nikita Leja Novalie.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så valde Mikaela dotterns namn – sanningen om beslutet

Mikaela har tidigare berättat om hur de kom fram till just dessa namn. Hade det blivit en pojke skulle han nämligen fått namnet Frank Tiger Viking, men nu när det blev en liten flicka så fick det helt enkelt bli Nikita Leja (för Lejon) och Novalie istället.

Sedan Nikita kom till världen har lyckan varit total för de nyblivna föräldrarna. Däremot var det en stor omställning och Mikaela har tidigare berättat för Hänt om utmaningarna efter förlossningen.

– Man kan ju aldrig förbereda sig helt inför mammarollen, man vet ju aldrig hur det ska bli. Med amningen och sömnen och man kanske får förlossningsdepression. Så självklart har jag gått och oroat mig lite och undrat hur det ska bli. Men det har funkat otroligt bra, det är några nätter som jag har fått lite för lite sömn men det är inte hela världen, sa hon då och fortsatte:

– Att bli mamma är en dröm som går i uppfyllelse och jag kommer ge min lilla tjej all kärlek jag bara kan!

Nikitas första resa – Mikaela Laurén lämnar Sverige

Och kärlek verkar det krylla om! Under den korta tid som Nikita funnits har hon redan fått träffa alla sina kusiner och mor- och farföräldrar. Och nu ska hon även få ta sitt första andetag i spansk luft!

I ett inlägg på Instagram berättar Mikaela nu att den lilla familjen lämnar Sverige – bara två veckor efter Nikitas födsel. Det bär av till Palma de Mallorca för att avrunda sommaren på bästa möjliga sätt. Och flygningen verkar ha gått galant!

”Första flygningen för Nikita gick såååå bra, men shit vad meckigt det är att resa med barn och alla grejer som hör till. Nikita var så himla lugn och glad hela resan och grät inte en enda gång.”, skriver Mikaela.

Däremot fanns det ett litet problem. För att komma in i Spanien måste man ha fyllt i en hälsodeklaration för varenda passagerare. Detta var något som Mikaela dessvärre glömt.

”Enda problemet kom när vi landade och vi inte hade en hälsodeklaration åt Nikita. Då höll jag på bryta ihop. Men tillslut löste sig allt.”, skriver Mikaela.

LÄS OCKSÅ: SANNINGEN Så är Edvin och Omars verkliga relation efter Young Royals

LÄS OCKSÅ: VARFÖR?! TV4:s bluff under premiärveckan i Idol

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN