LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklunds bilder från semestern med tvillingarna och maken Derek Kaplan

25 aug, 2021 
Fredrik Eklund
Fredrik Eklund lever ett härligt liv med barnen och maken i Los Angeles. Nu har de rört sig strax norrut och lyxen är ett faktum. Nu visar toppmäklaren upp bilderna från familjens lyxsemester.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund, 44, är en av USA:s absolut bästa mäklare och i realityserien Million dollar listing gör den svenske mäklaren succé.

Sedan 2006 har han synts till i den populära tv-serien och tv-tittarna får då följa honom i både galna medgångar men även dramatiska motgångar. Mäklarna i serien säljer de allra lyxigaste bostäderna och prislapparna är skyhöga.

Fredriks egna boende är något som följer samma spår. Hans villa i Beverly Hills i Los Angeles är nämligen en riktig lyxig sådan. Faktum är att den består av över 500 kvadratmeter och har fem stora sovrum, åtta badrum och ett gym.

I trädgården finns en swimmingpool med en tillhörande spa-del. Trädgården är insynsskyddad av en hög häck och flera höga träd. Fredrik och maken Derek Kaplan slog till på lyxköpet tidigare i år och prislappen landade på 58 miljoner kronor!

Fredrik Eklund hyr ut gamla hemmet

Huset som familjen bodde i tidigare hyr paret nu ut och även där gör de en riktigt bra affär. Fredrik har tidigare berättat att de hyr ut deras gamla hus för över en halv miljon kronor i månaden!

Annons

”Vår familj har älskat det här hemmet och haft massor av minnen i det. Jag kommer aldrig att glömma de helgerna med barnen som simmar i poolen med vår nya valp Cash och alla middagar vi njutit av utomhus på gården. Det är som att bo i en Hollywood-dröm och nu är det dags att låta nästa familj njuta av det – för vi ska flytta in i vårt eviga hem”, skrev Fredrik om beslutet.

År 2017 fick Fredriks och Dereks liv en vändning. Då blev de nämligen föräldrar till tvillingarna Freddy och Milla. Paret verkar stormtrivas i sina roller som pappor och på sociala medier visar de gärna upp tvillingarna.

Fredrik Eklund visar upp bilder från lyxsemestern

Faktum är att den senaste bilden på de bedårande tvillingarna rörde många fans till tårar. Det var i samband med att Fredrik öppnade sig om sin nykterhet som det blev känslosamt för följarna. Han tackade då sin handledare för all hjälp och förklarar att stoltheten över barnen enligt handledaren är den "sanna gåvan".

Annons

”Hon ville veta allt om barnen och efter att ha visat henne dessa foton sa hon att det här är din sanna gåva.”, skrev han då till bilden på tvillingarna.

Flera av följarna blev rörda, en skrev då: ”Tack för att du delar med dig.”

Och nu kan Fredrik stolt visa upp sina kära barn ännu en gång. Denna gång är de ute på äventyr på en yacht och glider runt längs Los Angeles västkust, närmare bestämt Malibu.

”Sjöjungfrur och delfiner...”, skriver Fredrik och öser på med bilder från lyxsemestern till havs.

FOTO: NINA PROMMER, Instagram

Annons