TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan flyttar – se alla bilder här

12 feb, 2021 
Fredrik Eklunds hus
Den svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund är rejält framgångsrik.
Att pengarna rullar in är ingen hemlighet för nu har han köpt en ny lyxvilla i Hollywood – till värdet av 58 miljoner kronor.
Annons
Fredrik Eklunds glädje över återföreningen med barnen Milla och Fredrik JuniorBrand logo
Fredrik Eklunds glädje över återföreningen med barnen Milla och Fredrik Junior

Fredrik Eklund, 43, är en av New Yorks bästa mäklare. I realityserien Million dollar listing får tittarna följa ett gäng stjärnmäklare, och svenska Fredrik är en av dem.

På sitt CV kan Fredrik skryta om att han sålt fastigheter i New York för flera miljarder kronor och bland hans kunder finns stjärnor som Sarah Jessica Parker och Kim Kardashian.

Enligt sajten Celebrity Net Worth, har Fredrik Eklund en förmögenhet på drygt 300 miljoner kronor.

– Jag är väldigt tävlingsinriktad. Det är min viktigaste drivkraft. Ska man göra något ska man göra det fullt ut. När jag lyckas med något fullt ut är jag bättre än alla andra. Där är jag nu, har Fredrik Eklund tidigare sagt till King magazine.

Fredrik lever livet som tvåbarnspappa

Att det går bra i karriären står det inga tvivel om, och Fredrik verkar även väldigt nöjd även på det privata planet och livet som tvåbarnspappa. Tillsammans med maken Derek Kaplan, 46, har han tvillingarna Milla och Freddy. Paret hade länge försökt bli föräldrar och 2017 kunde de äntligen välkomna sitt lilla tvillingpar till familjen.

Annons

Sedan dess har familjen levt ett äventyrligt familjeliv och på Fredriks sociala medier får man ofta ta del av deras vardag.

Tidigare har familjen bott i New York, men nu har stjärnmäklaren investerat i en ny lyxig villa i exklusiva Beverly Hills i Los Angeles.

Familjens nya hus i Beverly hills

Den över 500 kvadratmeter stora villan omsluts av höga, stilrena fönster som ger ett vackert ljusinsläpp till den öppna planlösningen. Över kökets massiva köksö hänger fyra taklampor i en industriell stil ner över öns stilrena marmorskiva. Inredningen är trendig och går i svart och vitt. Villan har fem stora sovrum, åtta badrum och ett gym.

I trädgården finns en swimmingpool med en tillhörande spa-del. Trädgården är insynsskyddad av en hög häck och flera höga träd.

Se bilderna här!

Annons

FOTO: NIPI, Backgrid UK

Annons