Mikaela Laurén om träningen 3 månader efter dotterns födsel

Mikaela Laurén med dottern Nikita

För drygt två månader sedan blev proffsboxaren Mikaela Laurén mamma för första gången.
Nu berättar hon om löftet till sig själv efter dotterns födsel.
Slå på ljud

Tidigare i år välkomnade proffsboxaren Mikaela Laurén, 45, och maken Peder Södersteen Laurén deras efterlängtade barn. Dottern, som paret döpte till Nikita, är nu drygt två månader gammal.

Proffsboxaren har många gånger skrivit om hur mycket hon älskar det nya mammalivet och att hon verkligen är tacksam över att äntligen ha sin alldeles egna familj. Trots lyckan över dottern kan det bli lite överväldigande, något som Mikaela har varit öppen med i hennes sociala medier. I ett ärligt inlägg har hon nyligen berättat om kampen med dottern:

”Älskar att vara mamma och älskar vår dotter över allt, men jag saknar faktiskt MIG. Att få göra mig fin, gå ut och käka middag på en trevlig restaurang och glömma bort tiden. Att få träna när jag vill och hur länge jag vill och bara kunna typ duscha utan att stressa.”

PINSAMT Leif GW Perssons tabbe med barnbarnet Leona

Mikaela Laurén om beslutet efter dotterns födsel

Proffsboxaren har många imponerande meriter att sätta på sitt cv. Bland annat har hon varit mästare hos organisationerna UBO och WIBA och tog sig dessutom in i många svenskars hjärtan när hon medverkade i tävlingsprogrammet Mästarnas mästare.

Boxning och träning är med andra ord en stor del av Mikaelas liv och på sin Instagram delar hon nu med sig av en video på dottern där det syntes ett par mini-boxningshandskar. Det verkar som att det finns en förhoppning att hennes passion för boxning ska smitta av sig på dottern.

Även om mammalivet tar upp den största delen av Mikaela liv så har hon nu bestämt sig för att komma igång med träningen efter förlossningen.

”Att vara i form är en färskvara. Det har min pappa alltid matat i mig sen tidig ålder och det stämmer verkligen. Så svårt att hinna med träning när man har en liten bebis, men efter imorse bestämde jag mig för att nu måste jag köra minst 3 träningar i veckan f.o.m måndag”, skriver Mikaela Laurén och fortsätter:

”Det gäller att inte sätta för höga mål i början så att man kan ge sig själv en klapp på axeln när man klarat sitt mål och därav lättare hålla motivationen uppe. Sen kan man så klart alltid förbättra sina mål eftersom, men det gäller att varje fall börja någonstans. Allt handlar om prioriteringar och lovar jag mig själv något så ska det mycket till för att bryta det”.

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönens barnbesked med pojkvännen Anthony Yigit

LÄS OCKSÅ: Mariette Hansson berättar om kampen för att bli gravid: “Läskigt”

FOTO: Mikaela Laurén/Instagram, TV4/Youtube

SENASTE NYTT!