LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönens barnbesked med pojkvännen Anthony Yigit

11 sep, 2021 
Lovisa Ström
Elin Härkönen & Anthony Yigit
Det var i slutet av juli som träningsprofilen Elin Härkönen berättade att hon träffat kärleken på nytt i pojkvännen Anthony Yigit.
Nu berättar paret om framtidsplanerna och hur de tänker kring barn.
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Det var på sin blogg som Elin Härkönen i somras hintade om att hon hade hittat kärleken. Till en början ville hon inte berätta vem det var eller avslöja särskilt mycket detaljer, men för sina läsare berättade hon att hon var obeskrivligt kär och att hon aldrig upplevt så starka känslor förut.

Den hemliga kärleken visade sig sedan vara Anthony Yigit och idag visar de flitigt upp sin kärlek till varandra. Nu berättar paret om deras framtidsplaner och längtan efter att skapa familj.

Elin Härkönen om kärlekslyckan

När Hänt pratade med Elin i samband med kärleksavslöjandet berättade hon om den stora lyckan.

– Det känns helt fantastiskt. Jag trodde ju inte det för ett år sen om man säger så. Då såg man ju bara svart och kände att man aldrig mer skulle lita på någon eller släppa in någon på livet igen, sa hon då.

Även på Instagram skrev hon om den stora glädjen.

”Länge intalade jag mig själv att jag aldrig någonsin skulle släppa in någon på djupet igen. Men tillslut gick det inte att förneka längre…Där stod han på andra sidan med öppna armar. Han som snabbt blev min bästa vän, han som fanns vid min sida när jag behövde det som mest, han som får mig att känna mig speciell, värdefull, fin och älskad. Så tacksam att DU kom in i mitt liv.Tänk att jag vågade. Tänk att VI vågade”, skrev hon då.

Annons

Elin Härkönen och Anthony Yigits barnbesked

Nu har två månader gått sedan relationsavslöjandet och Elin och Anthony har skaffat en gemensam Youtube-kanal. Där svarar de nu på frågor och det är när de får frågan om de vill ha barn som de avslöjar sina planer.

– 15 barn!, utbrister Anthony varpå Elin snabbt svarar:

– Better start now!

Hon fortsätter:

– Jag har faktiskt aldrig trott att jag vill ha barn men så träffade jag dig och jag har fått en helt annan syn på det. Att det är det livet handlar om, att skapa sin egna familj och så.

Annons