TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Mia Parneviks stöd till Peg efter svåra tiden med Filip Lamprecht

06 jun, 2021 
PEG & MIA PARNEVIK
Peg Parnevik har under Filip Lamprechts tid i Let's dance haft det jobbigt.
Hon har öppenhjärtigt berättat att programmet påverkar deras relation negativt – men att hon mår bättre idag.
Nu hyllas hon av mamma Mia Parnevik.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Efter en tuff säsong av Let's dance 2021 stod det klart att Filip Lamprecht, 24 vann hela tävlingen tillsammans med Linn Hegdal, 25. Det var en jämn final mot artisten Anis Don Demina men det blev till slut Filip som fick lyfta glasskon och titulera sig som vinnare.

Filip var i chock efter vinsten och uttryckte flera gånger i direktsändning sin glädje. Anis var inte heller besviken över att komma två utan kände sig snarare lättad.

– Som vi har stångats den här säsongen. Under resans gång har vi legat på botten och hamnat i duell så många gånger. För oss blev det som en vinst att bara komma till final för det trodde vi aldrig. Men fan vad vi förtjänar det här. Vi förtjänar verkligen att komma tvåa och Filip och Linn förtjänar att vinna, sa Anis till Aftonbladet efter finalen.

Peg Parnevik om måendet efter Let's dance

I det senaste avsnittet av Pillowtalk berättar Peg hur hon mår idag då hon tidigare varit öppen med att hon mått dåligt på grund av Let's dance och att det påverkat hennes relation med Filip. Hon förklarar att måendet har gått väldigt upp och ner, men att hon mår mycket bättre nu än vad hon gjorde för ett tag sedan.

Annons

– Det kan jag känna nu när jag mått dåligt, att när jag mår bra så känns det som jag har förtjänat det här. Livet unnar mig det här, säger Peg och fortsätter:

– De ser, gud eller vem det nu är, har sett att jag mått piss. De har även sett mig när jag inte är med andra och när jag verkligen mått som sämst och känt mig så liten och ensam.

Mia Parneviks fina hyllning till dottern Peg Parnevik

Parneviks-familjen har varit ganska tysta om Let's dance sedan Filip vann och likaså Peg. Gratulationer till vinsten är inget de publicerat på sociala medier eller har uttalat sig om.

Men hylla varandra gör de gärna och i veckan valde Mia att skriva ett par starka ord sin äldsta dotter Peg. I inlägget beskriver hon känslorna hon upplevde när hon och Jesper blev föräldrar för första gången.

”Första bilden på vår förstfödda Peg Parnevik, mamma och pappa Jesper Parnevik. Känslan av att precis ha blivit förälder = ovärderlig”, skriver Mia till bilden.

Annons

FOTO: TV4/Cornelia Nordström / EXP / TT

Annons