Filip Lamprechts okända relation till Alice Stenlöf – bilderna avslöjar

FILIP OCH ALICE

Det var under Anis Don Deminas födelsedagsfirande vi kunde se Filip Lamprecht dyka upp tillsammans med sällskap.
På samma firande var även se en av förra årets Let's dance-deltagare – nämligen Alice Stenlöf! Hur känner de varandra?
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf
Slå på ljud

Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 25, kammade hem vinsten i Let's dance 2021. Vinsten blev historisk på två sätt då det är första gången två personer från samma familj vinner tävlingen och att proffsdansaren vinner två år på raken!

Efter flera veckor slit med träning fick Filip äntligen lyfta glasskon och fira sin storslagna vinst!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filip Lamprecht mötte Anis Don Demina i finalen

När Filip och Linn gästade Nyhetsmorgon dagen efter vinsten berättade Filip om ”dansbubblan” som uppstod under tävlingen. Han har inte haft tid till att stanna upp och titta tillbaka på danserna.

– Det är ju mycket som man behöver ta igen. Speciellt senaste veckorna när det har varit flera danser. Man har behövt lägga om lite och liksom "jag tar det sen". Tvätthögen börjar byggas på ordentligt, berättade Filip.

Filips plan var även att åka till Järvsö efter Let's dance för att återhämta sig.

– Men nu är ju bara planen att först och främst återhämta sig men också få chansen att kolla tillbaka och titta igenom vad vi har gjort. Man har inte riktigt fått chansen, man försöker stanna upp och njuta av vad som händer, men det är ju svårt.

– Så nu ska nog tillbaka till Järvsö där jag faktiskt kan koppla av och checka ut lite och återhämta och titta tillbaka.

Annons

Let's dance kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

Anis Don Demina, 28, som stod i final mot Filip var inte missnöjd över att komma tvåa utan beskrev det som en lättnad.

– Som vi har stångats den här säsongen. Under resans gång har vi legat på botten och hamnat i duell så många gånger. För oss blev det som en vinst att bara komma till final för det trodde vi aldrig. Men fan vad vi förtjänar det här. Vi förtjänar verkligen att komma tvåa och Filip och Linn förtjänar att vinna, sa Anis till Aftonbladet efter finalen.

Filip Lamprecht och Anis Don Deminas relation till Alice Stenlöf

Alice Stenlöf medverkade i Let's dance förra året och verkar numera umgås med Filip Lamprecht. Både Filip och Alice var nämligen med på firandet av Anis födelsedag – då Filip syns i Alices video på Youtube.

FOTO: YOUTUBE

I videon syns Filip i bakgrunden och det verkar dessutom som Alice har god kontakt med Anis flickvän. Med andra ord har Alice och Filip flera gemensamma vänner och såg ut att ha riktigt kul under firandet!

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Marie Serneholts nya bild på tvillingarna

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso och Caia Cosmetics nya kontor – se alla bilder

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN