Mia Parneviks offentliga hyllning till svärsonen Filip Lamprecht

Mia Parnevik & Filip Lamprecht

På lördag är det äntligen dags för Let's dance 2021 att dra igång.
Nu hyllar Mia Parnevik svärsonen Filip Lamprecht inför den stora premiären.
”Jag är så stolt över dig”, skriver hon.

Den 20:e mars drar den nya säsongen av det populära tävlingsprogrammet Let's dance äntligen igång och alla deltagare har det vid det här laget blivit avslöjade. Under våren kommer svenska kändisar som Carola Häggkvist, Martin Melin och Hanna Hedlund att dansa genom lördagskvällarna och alla är nu i full gång med att förbereda sig inför den stora dagen.

Men bland alla stora namn finns också modellen Filip Lamprecht. Nu hyllar Mia Parnevik svärsonen inför den stora premiären, och berättar för sina följare om vilken fantastisk person han är.

Peg Parneviks oro inför pojkvännens medverkan i Let's dance

Någon som ser fram emot att se Filip dansa under våren är flickvännen Peg Parnevik. I podden Pillowtalk berättar hon om känslorna inför Filips medverkan, och hur hon hoppas att han efter det här kan få bli sedd mer som sin egna person istället för Kristin Kaspersens son eller hennes pojkvän.

LÄS MER: TV4-böndernas hemliga samtal – samtalen som tittarna inte får se

– Jag tror att det är därför det kommer vara så bra att han gör Let's dance. Så ni kan få lära känna honom som sig själv. För jag förstår frustrationen. Han har alltid har varit min kille, Kristins son eller Lill-Babs barnbarn. Så det är så kul. Ni kommer älska honom, säger hon.

Men hon erkänner också att hon har känt lite oro inför hur det ska gå.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Vi var lite oroliga för Filip har ju liksom grov add, så han är inte så bra på att komma ihåg saker. Han minns till exempel inte tider och planer och så särskilt ofta. Så vi var ju så här liksom hur ska han få till det här, berättar Peg och fortsätter:

– Men det är så bra. Jag fick se hans dans igår på video och han är fan bra.

Mias Parneviks hyllning till Filip

Nu väljer även Mia Parnevik att hylla Filip. Under en bild på honom och danspartnern Linn Hegdal skriver hon några värmande ord om svärsonen.

”Fantastiska underbara Filip. Jag vill bara tala om för alla att denna underbara man har ett hjärta av guld och jag är så stolt över dig. Alla som känner dig vet detta men nu kanske en del av svenska folket få se vad vi vet.”

Hon fortsätter:

”Jag var så nervös förra året för Pennys skull och denna galna resa som kallas Let's dance, men precis som din mamma Kristin tror jag att du och alla medverkande kommer att ha det så roligt. Du är fantastisk Filip och fina Linn Hegdal kommer leda dig rätt på dansgolvet.”

Och Filip Lamprecht är snabb med att svara.

”Du är bäst!!! Puss!”, skriver han, följt av ett rött hjärta, till Mia Parnevik.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens relation till Filip Lamprechts flickvän Peg Parnevik

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts längtan efter barn med flickvännen Peg Parnevik

Senaste nytt