ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Martin Melin avslöjar verkliga relationen till Let's dance-Jasmine

07 apr, 2022 
Aron, Jasmine, Martin
Martin Melin var en av deltagarna i förra årets upplaga av Let's dance.
Nu visar det sig att han har en relation till en av årets dansare, Jasmine Takacs.
För Hänt berättar kändispolisen sanningen om relationen!
Annons
Arons starka känslor inför sin medverkan i Let's dance 2022Brand logo
Arons starka känslor inför sin medverkan i Let's dance 2022

Let's dance 2022 är i full gång. Hittills har tv-personligheten Mia Parnevik fått lämna tävlingen följt av författaren Henrik Fexeus. Efteråt höll han inte med Let's dance-juryn.

– Jag håller inte alls med om att jag var stel som en legobit och inte visade känslor, sa han då till Aftonbladet.

Ett danspar som gjort stort intryck och fångat många tittares hjärtan är äventyraren Aron Andersson och proffsdansaren Jasmine Takacs. Och nu visar det sig att förra årets deltagare Martin Melin dessutom har en koppling till de två – vilket han berättar om för Hänt!

Aron ryter ifrån mot fördomarna: ”Slåss för våra rättigheter”

När Aron strax skulle fylla åtta år förändrades hans liv. Han drabbades av cancer och startade en cellgiftsbehandling mot en elakartad cancertumör. Aron blev sedan frisk från cancern men blev rullstolsburen till följd av sjukdomen.

Annons

Han är idag elitidrottare, äventyrare och förelärare och blev den första person i rullstol att bestiga Sveriges högsta berg! Han blir dessutom historisk i och med Let's dance – då han är den första rullstolsburna person som deltar i tävlingen.

Under tävlingens gång har Aron Andersson fått ta emot en mängd kärlek och pepp, men också stött på hat, något han valde att berätta mer om på Instagram.

”Det här är anledningen till att jag är med i Let's dance”, inledde Aron inlägget och avslutade med:

”Att det inte spelar någon roll om man är funktionsnedsatt, vilken hudfärg man har, sexuell läggning eller om man bara inte pallar passa in i mallen. Och Håkan det är just på grund av såna som dig som jag och många med mig måste fortsätta slåss för våra rättigheter (och möjligheter).”

Martin Melins relation till Jasmine och Aron – efter bilden ihop

I år får Let's dance äntligen ha publik igen och Martin Melin har varit på plats för att se de dansande paren!

Annons

Det finns också en sak han är säker på, nämligen att Jasmine och Aron kammar hem hela tävlingen.

”Jag sticker ut hakan nu och presenterar årets vinnare av Let’s Dance: Aron Andersson och Jasmine Takacs. Så nu vet ni. Och om det ska bli någon annan vinnare så kommer dom behöva leverera ruskigt bra dans. Den andra finalisten blir svårare att tippa dock…”, skriver Martin Melin på Instagram.

Och nu visar det sig nu att kändispolisen faktiskt har en koppling till de båda, något han förklarar för Hänt.

– Jag dansade i finalen av Let's dance med Jasmine eftersom min dansare Maria blivit sjuk. Aron och jag gjorde tv ihop i höstas för Discovery+, skriver Martin Melin i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Henrik Montgomery/TT

Annons