Bonde-Susanna i tårar efter familjelyckan med Hannes – nu berättar hon

Bonde-Susanna Karlsson i marinblå stickad tröja och teddy-fleece.

I veckan presenterades årets kärlekssökande bönder till tv-succén Bonde söker fru 2022.
Nu berättar bonden Susanna Karlsson om den stora lyckan med Hannes.
– Man blir rörd till tårar, säger hon till Hänt i en ny intervju.
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"
0:53

Efter reklamen: Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

(0:53)

Slå på ljud

Susanna Karlsson, 31, fann den stora kärleken i brevskrivaren Hannes Haraldsson, 30, när hon deltog i tv-programmet Bonde söker fru år 2018.

Idag lever de tillsammans på Susannas gård i Valdemarsvik och kärleken blomstrar!

Susanna i chock över sonen Tor– efter tidiga upptäckten: ”Svårt att se”

Hannes och Susanna är förlovade, men bröllopet har fått låta sig vänta. Livet kom emellan kan man säga. De fick skjuta lite på bröllopet eftersom Susanna var gravid med parets första gemensamma barn.

Idag är sonen Tor 8 månader gammal och mamma Susanna kan inte låta bli att förundras över sonens snabba utveckling. Kanske lite partisk, men det får man vara!

– Han började krypa så tidigt, när det hände var det svårt att se, när man började röra sig åt vänster. Man hann inte se! Man undrade hur… Man var lite nyfiken på vilken stil han skulle välja. Helt plötsligt kryper han på händerna och fötterna, säger Susanna till Hänt i en ny intervju.

Sonen Tor fick göra tv-debut i specialavsnittet av Bonde söker fru – vad hände sen? som sändes vintern 2021. Här syns han med mamma Susanna.

Sonen Tor fick göra tv-debut i specialavsnittet av Bonde söker fru – vad hände sen? som sändes vintern 2021. Här syns han med mamma Susanna.

FOTO: TV4

Bonde-Susanna i tårar efter familjelyckan med Hannes – nu berättar hon: “Väldigt roligt”

I veckan blev det äntligen känt vilka bönder som söker kärleken i årets säsong av Bonde söker fru. Något som Susanna berättar fick henne att reflektera över sin egna situation.

– Det är väldigt roligt att ha den här historien att man träffades i Bonde söker fru. Jag såg ju senast på Ica alla bönderna på första sidan. Tänk att det där var jag för fyra år sedan, och nu står jag och tittar på tidningarna, det är så svindlande.

Susanna har tidigare berättat för oss att hon anser Bonde söker fru vara Sveriges bästa dejtingprogram. Återigen, hon kanske är lite partisk...

– Man blir rörd till tårar. Att jag tog chansen, att Hannes tog chansen, att Hannes skickade brev, att få frågan i programmet, säger Susanna till Hänt och tänker tillbaka på ögonblicket då Hannes friade till henne i slutet på deras säsong.

– Att du [Hannes] fick tummen ur och skrev ett brev, han är ju väldigt långsam på att ta tag i saker… Han är en romantiker, han kommer alltid hem med ett leende, han ger pussar och kramar och säger snälla saker. Han är världens finaste!, avslutar hon drömmande.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN