Robinson-Hanna om verkliga relationen till Isabella: “Hade pojkvän då..”

Lag Syd firar efter vinsten i en tävling i Robinson 2022. Hanna Bergwall i en synk.
Exklusivt

En historisk och sjukdomsdrabbad säsong av succéprogrammet Robinson har oss under järngrepp.
Nu berättar deltagaren Hanna Bergwall om produktionens krav under inspelningen och den verkliga relationen till Isabella.
– Jag hade ju pojkvän då..., berättar Hanna för Hänt.
0:58

Efter reklamen: Sandra Robinson

(0:58)

Slå på ljud

Överlevnadsprogrammet Robinson 2022 har bjudit på många oväntade överraskningar. Detta trots att vi tv-tittare än så länge bara fått följa tävlingen i knappa tre veckor!

Ovanligt många starka spelare har tvingats lämna tävlingen på grund av bekräftad coronasmitta i ett av lägren.

Det sjukdomsdrabbade Lag Syd består nu endast av två lagmedlemmar, som dessutom är fast i karantän tills faran är över. Just nu är det de tappra Filip Johansson, 32 och Hanna Bergwall, 26 som håller fanan för laget!

Ciara och Måns hemlighet om graviditeten – vägrar svara

Robinson-Hannas bekännelse – därför blev alla lagkamrater sjuka

Nu bekänner Robinson-deltagaren Hanna att hon agerade oansvarigt och dumdristigt. Något som innebar att lagkamraterna drabbades av sjukdom.

Men det var inte corona det handlade om. Nej, det var matförgiftning från bönorna som två lagkamrater lyckades införskaffa i förra veckan av programmet.

Det här vågar jag knappt skriva… men jag tror jag var orsaken till att alla blev magsjuka. Bönorna var torkade vilket innebär att de ska ligga i blöt 12 timmar innan man kan koka och käka dem. Eller hur? Men vi var så hungriga. Så jag och Filip struntade i det och kokade dem torkade. I kanske 1 timme”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Hon fortsätter:

Fick senare höra att lag Nord kokat bönorna i flera timmar. Bönorna var i princip giftiga. Många tror att vi blev sjuka pga att vi hade bakterier i våra skålar. Men då borde vi ha blivit sjuka tidigare tänker jag? När produktionen frågade om vi blötlagt dem skämdes jag så mycket att jag kan ha svarat ja…förlåt laget för min dumdristighet!”

Vilken tabbe Hanna, men det är ju trots allt så man lär sig!

Tidigare i inlägget avslöjar hon även något annat som tittarna inte får se i programmet. Nämligen hur produktionen hanterade hennes relation med lagspelaren Isabella Resmark, 26.

Detaljen på klänningen som får paret Mandelmann att vika sig av skratt

Se klippet här!

Robinson-Hanna om produktionens intima krav – verkliga relationen med Isabella

Hänt hör av sig till Hanna för ett förtydligande gällande relationen med Isabella. Då avslöjar hon att produktionen ställde en del krav gällande hur de skulle bete sig framför kameran.

– Jag kan säga en sak och det är om mig och Bella, att produktionen ville få fram en romans om oss. Vi var väldigt närgångna som personer. Vi brukade ju alltid sova och vi höll alltid om varandra, och produktionen ville ju gärna att det skulle vara en romans. De ställde jättemycket frågor om det i synk, hur mycket som helst kan jag säga…, berättar Hanna då.

Vidare förklarar hon att hon kände stor oro för hur deras relation, som alltså var på det vänskapliga planet, skulle framställas i programmet. Detta främst för att hon själv var i en relation under inspelningen.

– Det var aldrig någon romans, vi skojade om att ”du är friendzonad”. Jag hade ju pojkvän då så jag fick ju säga ”Bara så du vet så kanske det ser ut som jag är otrogen på tv”. Men nu har de inte klippt på det sättet och det var inte så, förtydligar Hanna.

Här masserar Hanna vännen Isabella under ett avsnitt av Robinson 2022.

Här masserar Hanna vännen Isabella under ett avsnitt av Robinson 2022.

FOTO: TV4

Hänt har sökt TV4 för en kommentar, men inte haft någon framgång.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!