Robinson-Christina om intima stunden med Bella efter att de fick lämna ön

CHRISTINA NORDBACK, ISABELLA RESMARK
Exklusivt

När det stod klart att Robinson-deltagarna Bella och Christina testat positivt för corona var det raka vägen in i karantän som gällde.
De isolerades på ett hotellrum och nu berättar de om tiden ihop.
– Jag har kysst Bella, avslöjar Christina.
0:43

Efter reklamen: Pers ilska mot Hannas lögn i Robinson: ”Hockeypuck rätt i nyllet”

(0:43)

Slå på ljud

Matförgiftning, magsjuka, diarré, salmonella och corona härjar i årets säsong av Robinson, och deltagarna har haft några riktiga mardrömsdygn den senaste veckan.

En av dem som drabbades hårt var Christina Nordback, 34, och för Hänt har hon berättat om den tuffa natten när det blåste storm på den tropiska ön i Karibiska havet.

– Men alltså jag var så sjuk. Den natten var det galnaste jag varit med om. Man sprang omkring utan byxor, ner i havet, sprutade diarré. Om jag drack en klunk vatten spydde jag upp tio. Jag var så uttorkad och jag sov ingenting eftersom jag spydde hela natten, berättar hon för Hänt.

Sveriges mästerkock-Helenas stora kärlekslycka

Så fick Robinson-deltagarna i sig salmonella

Det helade började med att lag syd åt bönor som de blev riktigt dåliga i magen av. Kort därefter upptäckte de också att salmonella hade bildats i deras "skålar" som är gjorda av kokosnötter. Deltagaren Sandra Cucarano, 25, har berättat om misstaget som fick förödande konsekvenser.

”Min specialitet var att samla sjöborrar och nästintill tvinga mina lagkamrater att äta dessa små vidriga varelser, vi åt ur kokosnötter som vi gjort skålar av. Dessa skålar absorberar i sin tur bakterierna från sjöborrarna och över tid blev det salmonella i de. När vi sedan fick bönorna så åt vi dessa ur skålarna och fick på så sätt i oss salmonella!”, förklarar hon i ett inlägg på Instagram.

ROBINSON 2022
FOTO: CHRISTINA NORDBACK

Till råga på det står det nu även klart att deltagarna Isabella "Bella" Resmark, 26 och Christina testat positivt för corona. Christina har tidigare berättat för Hänt om hur coronasmittan kom in i lägret och sjukhusvistelsen som följde.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bella och Christina om intima stunderna i karantän

Bella och Christina fick vara på sjukhus i några timmar innan de isolerades på ett hotellrum. De fick absolut inte lämna rummet och de fick mat levererad till dörren.

– Jag minns att jag stod i duschen och duschade av mig all skit och kollade mig i spegeln. Alltså shit vad jag såg ut alltså, som en liten skabbig älgunge. Men jag ställde mig i duschen och bara började gråta. Vad fan har hänt egentligen?, säger Bella till Hänt.

Med andra ord var det som att mardrömmen fortsatte även i karantänen. Hotellets personal verkade dessutom vara underbemannade för Bella och Christina fick inget utav det de beställde. Robinson-deltagarna fick därför göra sitt bästa för att sysselsätta sig själva, vilket slutade i en intim stund mellan dem.

– Det ballade ur. Vi blev galna för vi var inlåsta, berättar Bella och fortsätter:

–... Jag måste nog hålla lite på det. Vi försökte roa oss så gott vi kunde. Åh gud, jag kan inte säga det.

Även Christina berättar om den intima händelsen:

– Alltså såhär, jag och Bella har en väldigt speciell relation. Absolut, jag har kysst Bella. Bella är en utav mina närmsta människor i livet. Jag tycker hon är fantastisk och vi är så bra vänner.

CHRISTINA NORDBACK, ISABELLA RESMARK

Christina och Bella på Arlanda.

FOTO: CHRISTINA NORDBACK

Robinson-Sandras känga mot Lag nord: ”Smakar seger!”

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!