Sveriges mästerkock-Helena visar upp kärlekslyckan för första gången

Sveriges mästerkock-Helena

Helena Ekman gjorde succé i Sveriges mästerkock 2022 och landade till slut på en välförtjänt tredje plats.
Nu visar hon upp den stora kärlekslyckan!
0:24

Efter reklamen: Sveriges mästerkock-Helena Ekmans ord till Mischa Billing: ”Jag köper”

(0:24)

Årets säsong av Sveriges mästerkock börjar lida mot sitt slut och nu är det bara den stora finalen som återstår! I finalen är det kockarna Adam Thulin, 21, och Jimmy Guo, 30, som gör upp om segern.

I finalen ska deltagarna bjuda på en exklusiv trerättersmeny och temat för finalen är bokstaven K. Det betyder därmed att förrätten ska innehålla kaviar, varmrätten kronhjort och desserten körsbär.

Den här säsongen av Sveriges mästerkock har varit mycket händelserik och i ett tidigt skede kunde tittarna utse sina favoriter. Bland annat blev Helena Ekman, 47, snabbt en stor favorit!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sveriges mästerkock-Helena om privatlivet

Helena har hyllats av såväl juryn som tittarna, och vid sidan av programmet har hon även startat sitt egna Instagram-konto där hon vill inspirera fler med sin matlagning.

Men på kontot ser man knappast något från hennes privatliv, inga bilder på familj eller partner eller liknande. För den som undrar varför kan detta vara svaret: Helena har faktiskt ett annat konto, antagligen för hennes vänner och familj. Hon har helt enkelt ett till konto som är privat, med betydligt färre följare än vad matkontot har.

”Detta är ett privat konto”, skriver hon på profilens sida och hänvisar till hennes andra matkonto för den som vill följa det.

Soraya Lavasani om barnens insjuknande – nu berättar hon om kampen

Helena Ekman bryter tystnaden – visar upp familjen

Men nu har det faktiskt blivit en liten ändring på den saken! Nu har Helena nämligen publicerat bilder och en film på dem hon älskar allra mest.

Helena har tidigare berättat för Hänt hur hennes familj ser ut.

”Lyckligt gift med Rickard och vi har en son på 11 år och en hund (pomchi) på 2 år”, förklarade Helena i ett meddelande till Hänt.

Och nu visar Helena upp maken Rickard, sonen och hunden! Bläddra i bildspelet för att se alla bilder.

”Min fina familj som stöttat mig extra mycket under inspelningen av Sveriges Mästerkock. Sonen gillar också pasta precis som jag”, skriver Helena som landade på en tredje plats i Sveriges mästerkock 2022!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!