TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Soraya Lavasanis tuffa kamp med barnen – orden om svåra tiden

03 apr, 2022 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Soraya Lavasani
TV4-profilen Soraya Lavasani har två barn tillsammans med maken Ralph Lavasani.
Nu berättar hon om kampen med barnen.
Läs här!
Annons
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriärBrand logo
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriär

Den folkkära programledaren Soraya Lavasani, 39, är ett välkänt ansikte för många. Detta efter att hon varit programledare i Nyhetsmorgon i många år tillsammans med sin parhäst Martin Järborg, 42.

Men när Soraya inte är på jobbet spenderar hon tid tillsammans med sin familj. Sedan sex år tillbaka är hon nämligen gift med maken Ralph Lavasani, och tillsammans har de barnen Winston och Bianca.

Soraya Lavasani i tårar efter insikten om sonen

Det var i april 2020 som Sorayas son Winston kom till jorden. Glädjen var total och i ett inlägg på Instagram skrev hon om den stora lyckan.

”Nu är han äntligen här. Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april. Vill skicka ett STORT tack till den fantastiska personalen på SÖS – ni är helt makalösa.

Men då Winston föddes våren 2020 har hela hans liv varit i en pandemi. När statsministern Magdalena Andersson i början av året meddelade att alla coronarestriktionerna släpper var därför glädjen total hos Soraya.

Annons

Efter två år med stränga restriktioner och en härjande pandemi kunde Soraya nämligen äntligen säga att sonen kan ta del av ett öppet samhället.

”I hela hans liv har det varit pandemi och restriktioner på olika vis. Imorse kom det efterlängtade beskedet att Sverige öppnar upp. Och ja, hans mor fällde en liten tår”, skrev hon då på Instagram.

Soraya Lavasani om barnens insjuknande – nu berättar hon om kampen

Men livet med barn är inte direkt glammigt. Bakom härliga familjebilder och utflykter gömmer det sig även en hel del tålamod, lite sömn, mycket planering och vård av sjuka barn. Och det sistnämnda är något Soraya är väldigt bekant med vid det här laget.

I ett inlägg på Instagram berättar hon nämligen nu att hon varit hemma med sjuka barn ett bra tag.

”Vabb för 3511e dagen… snor, kräk, hosta och ögoninflammation om vartannat #yolo. Bara så glad att jag och maken klarat oss hittills (är det nu det vänder…)”, skriver hon under en bild på barnen som lägger pussel.

Och i kommentarsfältet är det många som lider med henne. Bland annat TV-kollegorna Maria Forsblom och Jesper Börjesson.

”Kämpa”, skriver Maria varpå Jesper skriver:

”Håller tummarna.”

Och SVT-programledaren Carina Bergfeldt kan relatera.

”I feel ya. Dag 11 här och jag klättrar på väggarna”, skriver hon.

FOTO: TT

Annons