Elisa Lindström avslöjar okända relationen till manliga artisten

ELISA LINDSTRÖM

Elisa Lindström gick igenom en skilsmässa i samband med hennes medverkan i Melodifestivalen förra året.
Nu visar hon upp relationen till en annan folkkär man.
0:49

Efter reklamen: Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här

(0:49)

Elisa Lindström, 30, är en av Sveriges största dansbandsdrottningar och bland fansen runtom i landet är hon en riktig legend.

Elisas karriär tog rejäl fart när hon vann Dansbandskampen 2010. Men även för alla Melodifestivalen-fans är hon ett välkänt ansikte. Förra året ställde hon nämligen upp med låten Den du är, som dock inte tog sig vidare från deltävlingen.

Men tiden efter "Mello" blev inte lätt, och det berodde inte bara på att hon inte gick vidare från deltävlingen. Bara några dagar efter Melodifestivalen berättade Elisa att hon och ex-maken Markus Frykén, 31, bestämt sig för att gå skilda vägar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elisa Lindström om skilsmässan från ex-maken Markus

Elisa och Markus träffades i Dansbandskampen 2010. Då var de bara kompisar, men senare upptäckte de att det definitivt fanns mer än vänskap mellan dem och de valde att gifta sig. Sedan dess har det hänt mycket.

Elisa och Markus har dottern Irma, 3, tillsammans och efter skilsmässan berättade de att de kommer göra allt för att vara det bästa teamet för dottern.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss”, skrev Elisa Lindström på Instagram.

Efter det har Elisa synts till i bland annat Let's dance och Stjärnornas stjärna. I höstas fick vi även se henne i Doobidoo tillsammans med Casper Janebrink, 52. Det verkade då som att Elisa och Casper trivdes galant i varandras sällskap.

Benjamins privata avslöjande om kärlekslivet: "Äldre kvinnor"

Elisa Lindströms invit till Casper Janebrink

Doobidoo är ett av SVT:s mest populära program och programledaren Lasse Kronér, 59, kallar succén för sin lilla baby. Han har tidigare berättat för Hänt om duon Elisa och Casper.

– Elisa och Casper är båda två en bra kombo eftersom de kommer från samma värld. Dansbandsvärlden. De flesta av gästerna tycker att det är väldigt roligt, det syns i tv, sa Lasse till Hänt.

Att det blev succé är ett faktum. Dessutom kom Elisa med en invit till Casper efter programmet. Hon la då upp en video på sin Instagram på henne och Casper och sa att hon ville sjunga mer med honom i framtiden.

– Det tycker jag absolut!, svarade då Casper glatt.

Men Casper är inte den enda manliga artisten som Elisa verkar se upp till. Nu visar det sig även att hon är ett stort fan av Thomas Stenström. I en story på Instagram visar hon nu upp relationen till den manliga artisten.

”Tack Thomas Stenström och Johan Lindqvist för denna fina kväll!”, skriver hon.

ELISA LINDSTRÖM

Elisa var på plats när Thomas Stenström fyllde Avicii arena

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT, Magnus Johnsson/TT

SENASTE NYTT!