Benjamin Ingrossos privata avslöjande om kärlekslivet: "Äldre kvinnor"

TILDE DE PAULA, BENJAMIN INGROSSO

Benjamin Ingrossos kärleksliv är något som många finner intressant. Med glimten i ögat avslöjar han nu mer om vad han faktiskt dras till hos tjejer.
0:36

Efter reklamen: Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

(0:36)

Benjamin Ingrosso, 24, är en av Sveriges mest populära och folkkära artister och de senaste åren har hans karriär gått som på räls!

Benjamin har alltid älskat att showa och underhålla med sin sång, och i sitt egna matlagningsprogram Benjamin's berättar han att han föddes med en fot på scenen och en fot i köket. Benjamin är nämligen en riktig fena i köket och älskar allt som har med italiensk mat att göra.

Benjamins stora kärlek till Italien är något som han delar med sin vän Oscar Zia, 25. De båda har nämligen rötter från Italien och är väldigt stolta över det. Nu gästar Oscar och Benjamin den nya säsongen av Tilde på TV4 och då kommer det fram ett och annat om Benjamins kärleksliv.

Fredriks nya bild med tvillingarna chockar följarna

Romansryktet mellan Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther

Under våren har det varit en del spekulationer kring att Benjamin dejtar den norska influencern Frøya Sofie Winther, 29. Det hela började efter att flera anonyma källor fångat dem på bild tillsammans under en helg i Stockholm.

När Benjamin gästade radioprogrammet Vardagsfilosofiska rummet i P3 kunde han inte förstå varför det är så stort intresse kring vem han dejtar.

– Men dejtar du den där norska influencern?, frågade programledaren Christopher Garplind.

– Eh nej! Eller alltså jag vet inte vad som definierar dejt, jag vet inte vem ni pratar om, jag vet inte vad ni pratar om? Alltså jag förstår bara inte vad som är så intressant med det, varför är det intressant att höra vem jag träffar och inte träffar?, sa Benjamin då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamin Ingrossos avslöjande om äldre kvinnor

I somras fick vi se Tilde de Paula Eby, 49, i en egen talkshow som hon döpte till Tilde. Nu har programmet fått en uppföljare och i vår kommer vi kunna se henne i rutan på lördagskvällarna. Precis som i somras så gästas hon av intressanta personer och först ut var Benjamin Ingrosso och Oscar Zia.

Tilde är väldigt nyfiken på killarnas relation till varandra och vill reda ut hur de två egentligen känner varandra.

– Vi träffades via att jag kände Benjamins mamma Pernilla. Jag har en konstig dragningskraft till medelålders kvinnor, säger Oscar i programmet.

– Jag med!, inflikar Benjamin skämtsamt.

– Ja! Jag skulle precis säga det, att det har vi gemensamt, säger Oscar då och skrattar.

TILDE
FOTO: TV4

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!