Fredrik Eklund chockar sina följare med ny bild på tvillingarna

Fredrik Eklund

Mäklaren Fredrik Eklund har tagit världen med storm både karriärmässigt och med sin familj, som han gärna delar med sig av på sociala medier.
Nyligen var familjen på en lyxig resa tillsammans.
Nu är följarna i chock efter nya bilden på det lilla gänget!
Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonen
0:14

Efter reklamen: Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonen

(0:14)

Slå på ljud

Kändismäklaren Fredrik Eklund, 44, har frontat mäklarbranschen i många år och blev minst sagt populär i reality-serien Million dollar listing New York där man fick en exklusiv insyn i de absolut lyxigaste våningarna i New York.

I början av året meddelande Fredrik att han nu gjort sin sista säsong och har tagit det svåra beslutet att hoppa av tv-serien. Beskedet publicerar han på sin Instagram där maken Derek Kaplan, 47, visar sitt stöd i kommentarerna.

”Slutet av en underbar era, verkligen! Obeskrivligt stolt över dig och oändligt tacksam över alla människor som har välsignat ditt liv (vårt liv!) tack vare programmet. Nu blir det mer tid till att slipa dina föräldra-skills”, skriver han i inlägget.

Fredrik Eklunds familjelycka med maken och tvillingarna

Derek och Fredrik har varit ett par sedan många år tillbaka och år 2017 blev de föräldrar till tvillingarna Fredrick, 4 och Milla, 4.

”Lyckligaste stunden i mitt liv. Välkomna till världen Fredrick och Milla”, skrev mäklaren då.

De visar gärna upp de bedårande tvilling-paret på sociala medier och Fredrik är så stolt över barnen att det står ”Father of twins” i hans Instagram-profil.

Maken Derek har även ytterligare en son som inte synts till lika mycket på sociala medier, Kai, som är bosatt i London.

Följarna i chock efter nya bilden på tvillingarna

Fredrik har ett stort konto på Instagram med nästan 1,5 miljoner följare som är mycket engagerade i hans innehåll. Han visar stolt upp sin familj på plattformen där just bilder på maken och barnen får ta stor plats, tillsammans med maffiga lägenheter och lyxresor.

Efter den senaste bilden på hela familjen tillsammans på en strand fylldes kommentarsfältet snabbt med mängder av komplimanger, främst om tvillingarna och vilken underbar familj de är.

Många följare är i chock över hur söta tvillingarna är och hur fina de alla är ihop. Vi kan inte annat än hålla med!

”Så vacker familj, killen ser ut som Derek och flickan som Fredrik”, hälsar en person.

”Powercouple med den finaste familjen”, skriver en annan.

Och ja, visst är tvillingarna helt bedårande!

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN